Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Tot mai mulţi oameni îşi fac tatuaje şi piercing-uri extremiste, pentru a semăna cu diavolul, cu vampirii sau cu alte personaje malefice! Ce se întâmplă cu omenirea!?


În ultimii ani, popularitatea tatuajelor si piercing-urilor a crescut exponenţial, însă acum există mii de oameni în întreaga lume care duc modificarea corpului la extreme ridicole. De exemplu, aţi fi dispus să aveţi limba secţionată în două, astfel încât să deţineţi o limbă bifurcată? Ce ziceţi însă de tatuaje ale globului ocular sau coarne de titan implantate în cap? Pentru majoritatea oamenilor astfel de lucruri ar fi de neimaginat, dar există unii care par să se bucure de tatuajele extreme. O parte dintre ei doresc să arate ca pisicile, alţii vor să semene cu vampirii, dar cei cu adevărat excentrici chiar doresc să arate ca diavolul.

În cazul în care acestea ar fi doar incidente izolate, probabil că nu ar fi o mare afacere. Dar, CNN a raportat recent că în prezent există mii de oameni care au îmbrățișat moda modificării extreme a corpului. Şi acestea nu sunt doar nişte simple fantezii, ci realitatea! În 2010, preluând un articol de pe site-ul metalhead.ro, am arătat în această pagină (Cele mai tari 10 modificări brutale ale trupului uman) 10 tatuaje extreme care pot părea şocante pentru unii: de la implanturi tridimensionale în piele, până la tatuaje la nivelul irisului sau piercing-uri „corset”.

Există, de exemplu, un bărbat britanic în vârstă de 43 de ani, numit şi „Diablo Delenfer” (pe numele său real, Gavin Paslow), al cărui scop declarat este acela de a semăna cât mai mult cu diavolul. Ştirea a apărut recent în Daily Mail. Printre operaţiile pe care le-a suportat până în prezent Gavin se numără: limba tăiată în două, implanturi sub-dermice pentru a-şi crea două coarne și un tatuaj la nivelul globului ocular care a transformat albul ochilor săi în roșu. Dar, în ciuda durerilor, „Diablo”-ul britanic nu are de gând să se oprească aici. „Modificarea corpului este scopul vieţii mele. E un pic ciudat, un pic excentric, dar asta e ceea ce fac.” Un „pic ciudat”? Priviţi videoclipul de la finalul articolului şi atunci vă invit să trageţi singur concluziile care se impun.

om diavol

Să luăm un alt exemplu. O avocată mexicană, în vârstă de 35 de ani, pe nume Maria Cristerna. Ea are tatuaje si piercing-uri în peste 98 la sută din corpul ei și de aceea mai este cunoscută şi sub numele de „Vampire Lady”. Când oamenii o văd, mulți dintre ei pur şi simplu o ocolesc, pentru că ea arată ca un monstru… Culmea e că ea a crescut într-o familie profund religioasă; cu toate acestea, ea şi-a pus implanturi dentare pentru a avea colţi de vampiri, dar și coarne de titan inserate în cap. Dar ea se mai prezintă ca fiind… o „mamă normală”! Aşa fac mamele normale din întreaga lume? Oricum, „Doamna Vampir” a devenit o celebritate în ultimii ani, ea călătorind la diverse evenimente peste tot pe planetă. Priviţi pozele de mai jos: vă place cum ea arată?

doamna vampir 1

doamna vampir 2

doamna vampir 3

Din păcate, societatea noastră a început să accepte asemenea excentricităţi diabolice. Și modificările corpului nu sunt întotdeauna doar pentru a arăta mai „cool”. De exemplu, în rândul tinerilor, există o popularitate în creștere a implanturilor cu microcipuri! Odată cu trecerea timpului, acestea vor deveni din ce în ce mai „cool” si mai „trendy” pentru tineri, acceptând cu uşurinţă „ciparea” Ocultei Mondiale. Deoarece această tendință crește, oare cum va arăta societatea noastră peste câţiva ani? Ne vom degrada atât de mult?


Lasă un comentariu