Se apropie războiul cu Iranul? Cetăţenii din Irak au văzut pe cer această formă misterioasă şi nimeni nu ştie ce-ar putea fi!


Imagine: iraq.liveuamap.com

Conform site-ului iraq.liveuamap.com, cetăţenii din Duhok (Irak) au observat o formă misterioasă pe cer, în timpul nopţii, şi nimeni nu ştie despre ce e vorba. Foarte interesant că ceva extrem de asemănător a fost observat în timpul ultimului război din Irak (vedeţi un videoclip YouTube AICI).

Unii spun că ar fi vorba de o aeronavă ultrasecretă a americanilor, care apare în timpul războaielor (nu întâmplător a fost deplasată în Irak de americani, în contextul unui posibil conflict al SUA cu Iranul, după asasinarea unui general iranian de rang înalt pe 2 ianuarie 2020?).

Totuşi, nu trebuie să uităm că ne aflăm în zona Irak-ului, zona în care, conform conspiraţioniştilor, s-ar afla o mulţime de „porţi stelare” („stargate”) de pe vremuri antice, care, din când în când, s-ar putea activa. Se spune despre aceste „porţi stelare” că ar crea un fel de „găuri de vierme”, făcând astfel posibilă călătoria instantanee la distanţe cosmice (de exemplu, între Pământ şi o altă planetă din sistemul nostru solar, între Pământ şi altă stea din galaxia noastră sau chiar între Terra şi o altă galaxie, ca de exemplu Andromeda).

Ce-o fi mai exact această formă e greu de spus, dar rămâne de văzut dacă forma misterioasă va mai putea fi observată şi în perioada următoare…

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: iraq.liveuamap.com
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO