Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O femeie care a lucrat în Forţele Aeriene Americane şochează: „Reptilienii m-au răpit şi m-au abuzat în partea întunecată a Lunii”!


femeie extraterestriO fostă angajată în Forţele Aeriene Americane a făcut o afirmaţie şocantă şi bizară, susţinând că reptilieni care îşi schimbă formele ar fi vio*lat-o pe Lună „de nenumărate ori”, în timp ce lucra ca ofiţer de radar. Niara Terela Isley susține că ar fi fost răpită de un extraterestru umanoid înalt, ce avea coadă, și apoi a fost dusă la o bază secretă, aflată pe partea cealaltă a Lunii, acolo unde entitățile reptiliene ar realiza în mod regulat ritualuri se*xuale cu victimele lor.

Iată ce scrie Mirror.co.uk:

Doamna Isley a povestit că a lucrat la Tonopah Test Range în Nevada (SUA), dar că îşi aminteşte foarte puține detalii despre timpul petrecut acolo. Ea ar fi avut mai multe episoade neplăcute de abuz se*xual, dar odată ce a făcut hipnoză, ar fi descoperit că ea ar fi fost vio*lată chiar pe Lună! În partea întunecată a Lunii, reptilienii erau ajutaţi de extratereştrii gri, dar şi de oameni.

Într-un interviu acordat site-ului aquarianradio.com, femeia pretinde că ar fi fost răpită în spațiu între 8 şi 10 ori, atunci când ea avea 25 de ani. Extratereştrii au pus-o şi la muncă, pentru a folosi utilajele electronice folosite pentru a excava cele mai întunecate părți ale Lunii. Dar, nopţile ea ar fi fost vio*lată de reptilieni, fiind pasată des între aceştia.

După răpiri, ea a spus că nu şi-a putut aminti nimic din ceea ce s-a întâmplat, inclusiv aspectele legate de munca ei, ceea ce a făcut-o să se gândească că memoria ei a fost ștearsă. Incidentele la care face femeia referire ar fi avut loc în 1980.

Cât priveşte descrierea reptilienilor care ar fi abuzat-o, ea a declarat că aceştia erau umanoizi, având o coadă mare şi ochi galbeni.

P.S. Există multe teorii ale conspiraţiei care pretind că guvernul SUA permite răpirea oamenilor de către extratereştri, pentru că aceştia din urmă să facă tot felul de experimente medicale şi genetice cu noi, oamenii.


Lasă un comentariu