Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Forțele aeriene americane vor înființa forțe spațiale pentru a patrula în jurul Lunii, în scopul de a căuta „amenințări”. Ameninţări extraterestre?


SUA urmează să lanseze o forță spațială care să patruleze în jurul Lunii pentru a căuta „amenințări”. Laboratorul de Cercetare al Forțelor Aeriene din SUA (AFRL) a dezvăluit într-un nou videoclip ce a planificat armata SUA pentru viitor. Planurile explicate și prezentate în videoclip detaliază un nou satelit care va fi lansat în spațiu numit Cislunar Highway Patrol System (CHPS). Sonda ar patrula Luna și va fi lansată într-o zonă care înconjoară Pământul și trece de orbita lunară.

Naratorul din videoclip spune: „Până acum, misiunea spațială a SUA s-a extins la 35.000 de km deasupra Pământului. Laboratorul de Cercetare al Forțelor Aeriene extinde acest interval de 10 ori și zona de operațiuni a Statelor Unite de 1.000 de ori, ducându-ne în spațiul cislunar”.

Site-ul web AFRL spune: „Sistemul Cislunar Highway Patrol (CHPS) este un experiment de zbor spațial conceput pentru a demonstra capacitățile fundamentale de conștientizare a domeniului spațial în regimul cislunar”.

Pe măsură ce traficul spațial crește, acesta rămâne în siguranță, deoarece patrula va urmări orice posibile coliziuni și va monitoriza spațiul cosmic. Este primul pas pentru ca ei să poată ști ce se întâmplă în spațiul cislunar și apoi să identifice orice potențiale amenințări.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

P.S. Oare de ce se lansează aşa ceva? Poate că există şi alte ameninţări, ca, de exemplu, ameninţări extraterestre?


Lasă un comentariu