Misterioasele zgârieturi care apar brusc, peste noapte, pe pielea noastră! Ele se ivesc din cauze medicale sau sunt atacuri demonice?

  •  
  •  
  •  
  •  

zgarieturiE ceva paranormal, supranatural sau poate fi o cauză medicală? Acestea este întrebarea pe care mulţi oameni şi-o pun în legătură cu zgârieturile care apar peste noapte pe braţele, picioarele, pe chipul sau pe spatele lor. Ce se întâmplă cu acești oameni? Unii oameni oferă explicații medicale, în timp ce alții susțin că medicii nu au fost în măsură să determine cauza zgârieturilor lor misterioase. Însă există şi opinii care spun că aceste zgârieturi nu reprezintă altceva decât atacuri demonice.

Cel mai comun tip de zgârietură misterioasă este descrisă ca având trei linii drepte. Majoritatea dintre aceste zgârieturi nu rup pielea și sunt sângerii.

Explicații posibile și cauze

1) Propriile zgârieturi. Există mai multe cauze posibile pentru aceste zgârieturi. O explicație ar fi aceea că zgârieturile sunt realizate de însăşi acea persoană, care îşi dau cu unghiile în mod accidental în timpul somnului. Acest lucru ar putea fi o explicație bună pentru zgârieturile de pe faţă, gât, mâini sau picioare, dar sunt mai greu de explicat pentru cele de pe spate sau de pe zonele unde se ajunge greu cu mâinile.

2) Scabia. Aceasta este o boală de piele foarte contagioasă care cauzează mâncărimi cumplite. Simptomele scabiei includ o erupție cutanată, compusă din mici umflături roşii şi vezicule. Însă, zgârieturile apărute peste noapte nu seamănă cu umflăturile roşii ale scabiei.

3) Dermatografia sau urticaria dermatografică – este o alergie a pielii de care suferă mulţi tineri şi adulţi în ziua de astăzi. O simplă atingere, de atât este nevoie pentru ca pielea celor care suferă de urticarie dermatografică să se inflameze. Aceste semne dispar, de obicei, în termen de 30 de minute, dar, uneori, pot dura şi câteva ore sau zile.

4) Reacţia Prednison. În cazul acesta, pielea se subţiază, iar stratul de piele fiind subţiat, frecarea de obiecte de îmbrăcăminte și alte lucruri poate lăsa urme eruptive pe piele care se aseamănă cu zgârieturile.

5) Muşcăturile de insecte. În afară de păduchi și acarieni, alţi vinovați posibili pentru zgârieturi includ puricii şi muştele. Aceşti paraziţi pot crea, de asemenea, mâncărimi, care pot duce la zgârieturi și chiar la infecții.

6) Atacul demonic. Aceasta reprezintă o explicaţie paranormală, neacceptată de comunitatea ştiinţifică şi medicală. Multe din cazurile cu suspiciuni de atacuri demonice implică o senzație de arsură, urmată de descoperirea de zgârieturi, de cele mai multe ori sub forma unor linii destul de drepte pe piele. Unii dintre cei care suferă de acest tip de zgârieturi susțin că urmele sunt de obicei sub forma a câte trei linii drepte, care apar pe spatele lor, pe braţe sau pe picioare. Odată cu zgârieturile, în aceste cazuri ar apărea şi urme de mușcături sau de vânătăi.

Potrivit unei organizaţii de studii paranormale, Manchester Paranormal Investigations, atacurile demonice sunt rare și ceea ce mulți oameni interpretează ca fiind „demonic” reprezintă de fapt un spirit furios.

Voi aţi avut parte până acum de aceste zgârieturi?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu