Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O bicicletă dintr-o sală de gimnastică din Mexic se mişcă singură… cine o face?

157

blankUn videoclip postat pe YouTube pare să arate un fenomen poltergeist uluitor: o bicicletă fixă, într-o sală de gimnastică din Mexic, pedalează singură! Cine o pedalează? E vorba de vreo fantomă?

Pedalele par să se rotească la o viteză fixă, şi nu încetinesc ca şi cum cineva s-a coborât de pe bicicletă. Precum se observă, nimeni nu se află aşezat pe aparat, aşa că ipoteza fantomei n-ar fi exclusă.

Videoclipul intitulat “Fenomen poltergeist surprins într-un club de sănătate” a fost încărcat de canal de YouTube “Strange Videos”. Din descrierea videoclipului putem citi următoarele: “Acest videoclip ne arată ceea ce unii oameni cred că este un fenomen de poltergeist sau o persoană invizibilă care foloseşte un aparat de exerciţiu într-un club de sănătate din Mexic”. Nu sunt date detalii despre amplasarea sălii de sport.

Vizitatorii au glumit despre acest videoclip. Unul a spus: “Chiar și spiritele trebuie să rămână în formă!” Altul a spus că totul e o farsă, folosindu-se un hamster: “Se află un hamster în butucul roţii. Totuşi, bună încercare”.

blank

Orgoni Crystal