Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O bicicletă dintr-o sală de gimnastică din Mexic se mişcă singură… cine o face?


Un videoclip postat pe YouTube pare să arate un fenomen poltergeist uluitor: o bicicletă fixă, într-o sală de gimnastică din Mexic, pedalează singură! Cine o pedalează? E vorba de vreo fantomă?

Pedalele par să se rotească la o viteză fixă, şi nu încetinesc ca şi cum cineva s-a coborât de pe bicicletă. Precum se observă, nimeni nu se află aşezat pe aparat, aşa că ipoteza fantomei n-ar fi exclusă.

Videoclipul intitulat „Fenomen poltergeist surprins într-un club de sănătate” a fost încărcat de canal de YouTube „Strange Videos”. Din descrierea videoclipului putem citi următoarele: „Acest videoclip ne arată ceea ce unii oameni cred că este un fenomen de poltergeist sau o persoană invizibilă care foloseşte un aparat de exerciţiu într-un club de sănătate din Mexic”. Nu sunt date detalii despre amplasarea sălii de sport.

Vizitatorii au glumit despre acest videoclip. Unul a spus: „Chiar și spiritele trebuie să rămână în formă!” Altul a spus că totul e o farsă, folosindu-se un hamster: „Se află un hamster în butucul roţii. Totuşi, bună încercare”.


Lasă un comentariu