Cartea interzisă a serviciilor secrete ruseşti privind speciile extraterestre! De aici s-au inspirat producătorii de jocuri video şi Hollywood-ul…

3140

carte extraterestriFaceţi cunoştinţă cu o carte despre extratereştri scrisă pentru agenţii sovietici SMERŞ! O puteţi găsi uploadată pe site-ul calameo.com şi mai este cunoscută şi sub numele de “Cartea secretă rusă privind rasele extraterestre”.

Povestea este următoarea: cel care a tradus această carte absolut uimitoare în limba engleză s-a întâlnit în 2004 cu un tip ucrainian pe nume Petro. Cei doi au devenit prieteni, iar 4 ani mai târziu au făcut împreună o excursie, ajungând la casa din Portugalia a tatălui lui Pedro care a fost diplomat rus şi s-a retras în această ţară. Tatăl lui Pedro deţinea numai puţin de 58 de cutii cu documente secrete şi cărţi vechi încă din timpul URSS. Printre aceste materiale, Pedro şi prietenul său au descoperit o carte secretă, ce era folosită de agenţii de informaţii sovietici şi ruşi, cu privire la presupusele întâlniri cu extratereştrii semnalate pe Pământ de-a lungul timpului. Cartea a fost actualizată de mai multe ori, iar, în ultima perioadă, actualizările se primeau prin poştă sau prin email.

Se pare că producătorii de la Hollywood, cei de jocuri video precum şi ziarele şi revistele s-au inspirat din această carte sovietică despre extratereştri. Prima ediţie a cărţii a fost tipărită în 1946 sau 1947, urmând apoi alte ediţii ca cele din 1951, 1959, 1968, 1971, 1980 etc. Cea mai nouă ediţie este cea din 2011.

În anii 80, o copie a acestei cărţi a fost găsită pe un câmp din estul Siberiei. Copia a ajuns în mâinile unui agent KGB ce avea prieteni în mass-media. După colapsul Uniunii Sovietice, unele informaţii şi imagini din această carte s-au “scurs” (probabil că au fost vândute), pentru a fi folosite mai târziu în seriale TV cu extratereştri sau în jocuri video.

Iată, de exemplu, ce scria în 1947 mareşalul Constantin Vershinin către subordonaţii săi din Departamentul IV SMERSH:

Este datoria voastră de a investiga toate evenimentele cu privire la vizitele sau incidentele ce au ca subiect creaturi de pe alte planete sau creaturi non-terestre care se ascund pe planeta noastră. Este datoria voastră de a raporta imediat superiorului vostru orice dovadă strânsă în timpul investigaţiilor întreprinse. Este datoria voastră de a păstra secretul absolut în timpul investigaţiilor voastre, cu excepţia raportărilor către superiorul de care aparţineţi. Este datoria voastră de a distruge această carte în cazul în care integritatea voastră vă este pusă în pericol. Pierderea aceste cărţi va avea consecinţe serioase asupra dvs. precum şi a familiei dvs.

Aşadar, un mareşal sovietic vorbeşte despre “creaturi de pe alte planete sau care se ascund pe planeta noastră”! Să citez din această carte câteva rase extraterestre:

ALLGRUULKALLGRUULK. Vine din constelaţia Sculptorului şi provine dintr-o veche rasă reptiliană care a dispărut. Aceşti extratereştri sunt specialişti în construcţia navelor spaţiale, putând trăi până la 230 de ani. Ultima dată a fost observat un extraterestru de acest tip în Tokyo, Japonia, în 2005.

KYLLIMIR AUK. Este considerată a fi o rasă misterioasă. Se spune că i-a fost interzisă vizitarea Pământului în jurul anului 1.000 î.Hr., dar ea totuşi a mai făcut-o pe ascuns.

KURS. Despre aceşti extratereştri se crede că ar fi înrudiţi cu Anunnaki. Vin de pe planeta Dillimuns, fiind rasa extraterestră din spatele poveştii lui Enlil şi Ninlil. Ei sunt implicaţi direct în dezvoltarea rasei umane în stadiile sale timpurii. Liderul lor se află printre cei mai recenţi vizitatori. Ei vor sta permanent pe Pământ şi vor avea un rol important în anii care o să vină.

MAZAREK. Reprezintă o rasă extrem de războinică şi de violentă. Sute de ani nu li s-a permis să-şi părăsească planeta.

AL-GRUUALIX. Deşi adesea ei sunt confundaţi cu reptilienii, totuşi ei nu au nimic de-a face cu aceştia. Au circa 2 metri şi pot trăi până la 350 de ani. Au 8 sexe (nu 2 sexe ca oamenii), putându-se reproduce între ei. Ultima dată au fost văzuţi în Peru în 2004.

RamayRAMAY. Vin din steaua Capella. Este o rasă extrem de paşnică, încercând să coexiste cu oamenii. Ei au creat cultura civilizaţiei mayaşe, învăţându-i pe mayaşi despre astronomie. După ce au plecat de pe Pământ, mayaşii au început să facă sacrificii în onoarea lor. Ultima oară au fost observaţi în Bora Bora în anul 2001.

MOOVIANTHAN-KAYPHIC. S-au întâlnit cu cel puţin doi preşedinţi americani, dar şi cu lideri sovietici. Ei au oferit americanilor şi ruşilor o parte din tehnologia lor avansată în schimbul răpirii unor oameni. Ei au avut un rol important în cultura tibetană şi încă deţin baze subterane sub munţii noştri. Ei au mai colonizat încă 40 de planete de pe alte sisteme solare.

RAK. Au vizitat planeta noastră doar de câteva ori, ultima vizită înregistrându-se acum 1.300 de ani. Vizita lor a creat în rândul teologiei islamice credinţa în djinn sau “genii”. Conform unor învăţători musulmani, ei trăiesc într-o lume nevăzută, într-o altă dimensiune dincolo de a noastră. Ei nu au mai vizitat Pământul, întrucât sistemul lor imunitar nu s-a mai putut adapta florii şi faunei terestre.

ALLMAHULUK STRAT 163. Se presupune că ar veni de pe Jupiter sau de pe unul din sateliţii săi; ar reprezenta una dintre cele mai avansate rase din punct de vedere tehnologic. Navele construite de aceşti extratereştri sunt adesea invizibile. Ei au fost nevoiţi să părăsească Pământul după ce au pierdut o bătălie cu reptoizii din vechea Indie.