Luminiţe misterioase deasupra piramidelor egiptene: extratereștrii au vrut să creeze o tăietură spațio-temporală în atmosfera Pământului?


Ceva ciudat s-a întâmplat pe cer deasupra piramidelor din Giza, în noaptea de 3 decembrie 2020, când mai multe obiecte luminoase misterioase au apărut. Unul dintre ele era foarte mare și avea forma unui diamant, care era orbitat de două luminiţe mai mici.

La un moment dat (aşa cum se poate vedea şi în videoclipul de la finalul articolului), din „diamantul” luminos au început să se desprindă mai multe luminiţe (câteva zeci), iar toate, în final, se rotesc între ele.

S-au făcut mai multe videoclipuri cu această incredibilă observaţie, din mai multe unghiuri, deci nu se pune problema ca ele să fi fost falsificate.

Aşadar, ce caută luminile deasupra piramidelor egiptene? Unii zic că extratereștrii au vrut să creeze o tăietură spațio-temporală în atmosfera Pământului. Alţii cred că e vorba de aşa zisele „puncte X”, adică locuri în care câmpul magnetic al Pământul se conectează la câmpul magnetic al Soarelui, creându-se un fel de „poarteă stelară” care duce direct de pe Pământ către Soare.


Lasă un comentariu