„Umanoizii zburători” au invadat cerul Americii? Ce sunt aceste fiinţe, ce par că zboară, sfidând gravitaţia?

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: captura videoclip YouTube

În martie 2020, 3 locuitori din mai multe locaţii din SUA, au observat nişte figuri umane zburătoare pe cer. Fenomenul umanoizilor zburători este asociat de multe ori cu ufologia. Totuşi, destul de rar au fost observate figuri umanoide pe cer, cu brațe și picioare, care păreau că zboară. Uneori, aceste fiinţe păreau a sta nemișcate, de parcă gravitaţia nu le atrăgea deloc!

Scepticii cred că martorii oculari din toate aceste cazuri au urmărit doar nişte baloane zburătoare, sub formă de personaje de desene animate sau un fel de aeronave improvizate. Totuşi, unele din aceste figuri nu doar că s-au ridicat în aer, dar și-au schimbat şi forma, mișcându-şi brațele și picioarele prin aer, într-un mod care nu poate fi atribuit mișcării vântului.

Și chiar și astăzi, când există o mulţime de drone peste tot, acestea au o anumită formă și până în prezent nicio companie nu produce drone sub forma unor umanoizi zburători.

În martie 2020, două videoclipuri cu umanoizi zburători din Arizona au fost trimise simultan pe site-ul ufologic american MUFON. Prima înregistrare a fost filmată pe 22 martie 2020 peste orașul Phoenix, Arizona. Potrivit autorului, soția lui a fost cea dintâi care a observat ceva neobișnuit pe cer. Când autorul videoclipului a privit obiectul cu binoclul, a văzut ceva de neînțeles, similar cu figura unui bărbat cu aripi. Când a început să surprindă obiectul în videoclip, acesta și-a schimbat forma de mai multe ori în câteva minute. La un moment dat, a devenit ca un „înger”, apoi a luat forma unui „om mare”.

Imagine: captura videoclip YouTube

Al doilea videoclip, trimis la MUFON, a fost filmat tot pe 22 martie 2020 și, de asemenea, în zona Phoenix. Pare a fi aceeaşi figură zburătoare ca în primul videoclip, doar văzut dintr-un alt unghi și de un alt martor ocular.

blank
Imagine: captura videoclip YouTube

În final, cel de-al treilea videoclip, filmat la începutul lunii martie 2020 în Plymouth, Massachusetts (SUA) nu a fost trimis la MUFON pentru analiză, ci a fost postat pe rețelele de socializare. Băieții se aflau pe terenul de fotbal când au văzut pe cer ceva negru, asemănător unui bărbat slab.

blank
Imagine: captura videoclip YouTube

Ce fel de obiecte (fiinţe) sunt înfățișate în aceste trei videoclipuri, până acum nimeni nu a reușit să determine. Unii zic că ar fi asemănători cu aşa-zişii „rocketmani” (oameni-rachetă), dar aceştia nu pot să stea în aer prea mult timp. În plus, ei foarte rar se urcă la o înălțime atât de mare.

Videoclipul YouTube pentru cazul nr.1 îl puteţi vedea AICI.

Videoclipul YouTube pentru cazul nr.2 îl puteţi vedea AICI.

Videoclipul YouTube pentru cazul nr.3 îl puteţi vedea AICI.


  •  
  •  
  •  
  •  

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page