O nouă fotografie cu creatura „Bigfoot” a fost publicată! Dar, de fapt, cine e Bigfoot?


Imagine: charlotteobserver.com

Un grup de investigații Bigfoot a scos la iveală o imagine alb-negru făcută în Carolina de Nord, scrie site-ul charlotteobserver.com. Fotografia, care a fost surprinsă pe malul lacului James, a fost făcută în timpul observării unui ciudate creaturi umanoide care se ascundea după copaci în jurul orei 2 dimineaţa.

„Am observat această creatură și am știut imediat că este un Bigfoot”, a spus John Bruner, unul din martori. „El stătea acolo, urmărindu-ne, mergând înainte și înapoi. Cred că s-a simțit în siguranță pentru că noi patru eram într-o barcă, iar el era pe țărm.”

Întreaga apariţie a durat aproximativ 5 minute, înainte ca creatura să dispară în copaci. „Nu am simţit niciodată că suntem in pericol”, a spus Bruner. „Bigfoot este o creatură foarte periculoasă. Vrea să ne privească, dar în acelaşi timp stă departe de noi. Nu vrea să aibă deloc vreo legătură cu noi”.

Dar, cine este Bigfoot? Una dintre cele mai interesante ipoteze ar fi aceea că Bigfoot este o fiinţă extraterestră care există printre noi pe Pământ, de mult timp, dar noi nu ne dăm seama de acest lucru.