Naziştii zburau pe alte planete încă dinainte de cel de-al doilea război mondial… Englezii au ajuns pe Lună încă din secolul al XIX-lea!!


Vladimir Terziski este un cercetător cunoscut în domeniul OZN-urilor. Dumnealui consideră că naziştii construiseră farfurii zburătoare cu care călătoriseră pe alte planete chiar înainte să înceapă cel de-al doilea război mondial. Fiind de origine slavă, Vladimir spune că nu poate să aibă decât cea mai cumplită repulsie faţă de tot ceea ce constituise filozofia politică şi rasială a lui Hitler şi că din cauza acestuia s-a decis să scormonească în diverse „tehnologii negre” dezvoltate de nazişti, despre care el credea acum că fuseseră susţinuţi în secret de către siniştrii Illuminati care lucrau din spatele scenei.

În vasta sa colecţie de fotografii şi alte documente, Terzirski are multe imagini şi desene ale diverselor nave în formă de disc construite de oamenii de stiintă nazişti şi care erau puse în funcţiune de turbine Schauberger şi dispozitive magneto-gravitice tahionice Kochler (toate bazându-se pe energie liberă şi pe principiul antigravitaţiei). De fapt, Vladimir spune că tot ceea ce ţinea de antigravitaţie se cunoştea de multă vreme şi că britanicii se pare că au aselenizat pe Lună cu un secol înainte. Însuşi Vaticanul are un grup de oameni de ştiinţă care păşesc în spaţiu din când în când, lansându-se din bazele sud-americane.

Să-l credem!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO