Articol dintr-o revistă din 1992: „Trei martori au observat fiinţe din Cosmos, cu două coarne metalice în cap şi aripi”. Puteţi crede aşa ceva?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Iată un extras dintr-un număr al revistei „Femeia” din 1992 (deci, de acum 30 de ani), un mic articol despre extratereştri. Voi decideţi cât de adevărat poate fi sau nu.

* Se pare că Uzbekistanul a devenit în ultimul timp obiectul unei atenţii deosebite din partea extratereştrilor şi este deja vizitat de roboţi ai altor civilizaţii. La o asemenea concluzie au ajuns oamenii de ştiinţă-OZN-işti care au participat la o expediţie în cătunul Dangâztan din Asia Centrală. Acolo, după cum spun martorii, a avut loc o întâlnire a locuitorilor cu nişte fiinţe neobişnuite. Despre toate acestea au relatat ziarele „Vecernii Taşkent” şi „Molodej Uzbekistana”.

* Trei adolescenţi din Dangâztan afirmă că aceste fiinţe au venit pe un trunchi de piramidă, acoperit cu solzi metalici. Din creştetul capului lor porneau două coarne metalice, care semănau cu o antenă. De-a lungul „trupurilor” noilor veniţi erau un fel de aripi, de asemenea acoperite cu plăcuţe-solzi. Când se deplasau, aceştia se depărtau de pământ, se ridicau în aer la o înălţime de 1,5 metri şi, zburând 4-5 metri, coborau pe pământ.

* La vederea străinilor, copiii care se jucau pe uliţi s-au speriat şi au început să arunce cu pietre în ei. Pietrele cădeau fără să-şi atingă ţinta, ca şi cum se loveau de un obstacol. Una dintre fiinţe a încercat să apuce pe unul din băieţi. Copiii au alergat ţipînd în casa unui meşter sondor, care apoi a descoperit pe nisip urme rotunde, late de 20 cm şi adânci de 5 cm. Distanţa între ele era de aproape 5 metri.

* Este posibil ca această informaţie să fie rodul bogatei imaginaţii a copiilor. Totuşi, participanţii la expediţie au descoperit în locurile indicate de copii un puternic câmp magnetic. Glumeţii afirmă că nu întâmplător extratereştrii vin aşa de des în această regiune, unde sunt concentrate imense zăcăminte de aur. OZN-iştii însă iau aceste fapte în serios.

* Judecând după ştirile din ziarele locale, în kâzâlkumurile centrale are loc literalmente, o paradă a obiectelor zburătoare neidentificate, iar locuitorii încep deja să se obișnuiască cu vizitatorii din Cosmos. La Zarafsan a fost creată o filială a Centrului „Astra”, care se ocupă de cercetarea OZN-urilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock