O altă aberaţie marca “New Age” şi Illuminati: Iisus ar fi scăpat de crucificare şi ar fi fugit în Japonia, unde ar fi trăit 106 ani

172

Illuminati şi cei din religia New Age nu se lasă: vor să distrugă neapărat creştinismul, atacându-l cu poveşti inventate. Pe Smithsonianmag.com apare un articol (de fapt o aberaţie) care susţine că Iisus ar fi ajuns în Japonia, unde ar fi trăit 12 ani, între 21 şi 33 de ani. Dovezi normal că nu există, dar merită să reţineţi că acest site aparţine de Smithsonian Institute, o organizaţie ce are ca scop rescrierea istoriei în “versiunea Illuminati” şi suprimarea descoperirilor arheologice. Citesc din acest articol:

Iisus a venit în Japonia la vârsta de 21 de ani, pentru a studia teologia. Această vârstă acoperă cei 12 ani lipsă din Noul Testament. El a ajuns în portul Amanohashidate şi apoi a devenit discipolul unui mare maestru de lângă Muntele Fuji, învăţând limba japoneză şi cultura orientală. La 33 de ani, el s-a întors în Iudeea pentru a vorbi despre “pământurile sfinte” pe care tocmai le vizitase.

Dar Iisus s-a pus rău cu autorităţile romane, aşa că a fost arestat şi condamnat la crucificare pentru erezie. Dar, Iisus i-ar fi înşelat pe autorităţi, luând locul cu un alt condamnat. El s-a întors în Japonia, având asupra sa două suveniruri: urechea condamnatului care i-a luat locul şi fire din părul Fecioarei Maria. Iisus a traversat Siberia, pentru a ajunge în Alaska, iar de aici în Japonia. O călătorie care a durat în total 4 ani şi 10.000 de kilometri.

După ce a ajuns într-un sat din Japonia, Iisus a dus o nouă viaţă în exil, a adoptat o nouă identitate şi şi-a întemeiat o nouă familie. El s-a îndrăgostit de Miyuko, fiica unui fermier, cu care a avut 3 copii. Iisus a murit la venerabila vârstă de 106 ani, iar trupul său a fost expus pe un deal din apropiere timp de 4 ani. Apoi el a fost pus într-un mormânt, care există şi în ziua de astăzi.

O poveste atât de ridicolă, încât îţi vine să râzi şi să te gândeşti de unde au unii atâta imaginaţie. Să presupunem prin absurd că această poveste ar avea un sâmbure de adevăr. Să presupunem că Iisus ar fi fost timp de 12 ani discipolul unui maestru japonez. Ce practici spirituale erau în Japonia acum 2.000 de ani? Budismul şi shintoismul. Budismul neagă existenţa lui Dumnezeu, ascensiunea spirituală făcându-se doar cu ajutorul forţelor proprii, iar shintoismul crede că în fiecare om se găseşte câte o scânteie divină. Aceste două învăţături sunt total opuse principiilor lui Iisus din Biblie, care spune că Dumnezeu există şi că mântuirea se face doar prin Dumnezeu. Dacă Iisus ar fi fost discipolul unui maestru spiritual, nu ar fi învăţat el pe iudei principiile care le-a aflat în Japonia? Acum un an şi jumătate, scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/minciuni-ordinare-impotriva-crestinismului-5-iisus-a-trait-in-india-unde-a-devenit-buddhist/) în care arătam cât de ridicolă e ideea că Iisus ar fi trăit în India, unde ar fi devenit budist. Trăim într-o lume unde dezinformarea e la rang de politică, doar cu scopul de a distruge o anumită religie.