Viziunea groaznică din 1968 – despre cel de-al treilea război mondial – a unei bătrâne din Norvegia

  •  
  •  
  •  
  •  

O femeie în vârstă de 90 de ani din Valdres, Norvegia, pretinde că a avut o viziune a lui Dumnezeu în 1968. Evanghelistul Emanuel Minos s-a întâlnit cu femeia care i-a povestit ceea ce văzuse. El a notat toate aceste lucruri, dar a crezut că ele sunt prea incredibile, încât a păstrat tăcerea. Însă, după 30 de ani, evanghelistul a înțeles că trebuie să împărtășească viziunea cu alții.

Femeia din Valdres era o creștină foarte viguroasă, credibilă și lucidă, cu o reputație bună în rândul cunoscuţilor. Iată ce a povestit ea:

„Am văzut toate acestea chiar înainte de venirea lui Iisus și de izbucnirea celui de-al treilea război mondial. Am văzut evenimentele cu ochii mei. Am văzut lumea ca un fel de glob și am văzut Europa, ţară cu ţară. Am văzut Scandinavia. Am văzut Norvegia. Am văzut anumite lucruri care urmau să aibă loc chiar înainte de întoarcerea lui Iisus și chiar înainte de ultima calamitate, o calamitate pe care nu am mai experimentat-o ​​niciodată”.

„Mai întâi, înainte ca Iisus să vină și înainte să izbucnească cel de-al treilea război mondial, va exista o perioadă de linişte cum nu am mai avut înainte. Va exista o pace îndelungată între super-puterile din Est și Vest”. (Aduceţi-vă aminte că viziunea a avut loc în 1968, când războiul rece era la cel mai înalt nivel).

„În această perioadă de pace se va loc o dezarmare a multor țări, inclusiv în Norvegia, nimeni nefiind pregătit când va veni conflictul. Al treilea război mondial va începe într-un mod pe care nimeni nu l-ar fi anticipat și dintr-un loc neașteptat”.

„O lipsă de entuziasm îi va cuprinde pe creștini, iar religia creştină va fi părăsită. Ei nu vor dori, ca în vremurile anterioare, să audă despre păcat și har, despre lege și evanghelie, despre pocăință și înviere. În schimb, va veni un înlocuitor: creștinismul prosper. Pentru creştini, cel mai important lucru va fi acela de a avea succes, de a fi cineva, de a avea lucruri materiale, lucruri pe care Dumnezeu nu ne-a promis niciodată în acest fel. Bisericile și casele de rugăciune vor fi din ce în ce mai goale. În loc de predica cu care am fost obișnuiţi de-a lungul generațiilor – ca să ne luăm crucea și să-L urmăm pe Iisus – divertismentul, arta și cultura vor invada bisericile. Aceste lucruri vor crește considerabil chiar înainte de întoarcerea lui Iisus”.

„Va exista o dezintegrare morală pe care vechea Norvegie nu a experimentat-o ​​niciodată. Oamenii vor trăi împreună ca și căsătoriți, fără a fi căsătoriți în fapt. Infidelitatea în căsătorie va deveni ceva natural; vom păcătui chiar împotriva naturii. Chiar înainte de a se întoarce Iisus, vor exista programe TV pe care nu le-am experimentat niciodată. Televiziunea va fi plină de emisiuni de o asemenea violență încât îi va învăţa pe oameni să se omoare și să se distrugă între ei. Oamenii vor copia ceea ce vor vedea. Vom fi martorii unor scene teribile de crime și distrugeri, iar acest lucru se va răspândi în societate. Scene intime vor fi de asemenea afișate pe ecran, cele mai intime lucruri care au loc într-o căsătorie”.

„Oamenii din țările sărace vor ajunge în Europa”. (În 1968, imigrația era extrem de redusă în Norvegia sau Europa). „Ei vor veni, de asemenea, în Scandinavia și Norvegia. Vor fi atât de mulți încât oamenii vor începe să se suporte cu greu între ei. Refugiaţii vor fi tratați ca evreii înainte de cel de-al doilea război mondial. Apoi, măsura deplină a păcatelor noastre va fi atinsă”.

„Eu nu voi vedea războiul, dar voi o veți face. Va izbucni cel de-al treilea război mondial. Va fi un război scurt. Tot ceea ce am văzut înainte, în cele două războaie, nu va fi nimic faţă de acest război. Aerul va fi atât de poluat, încât nu va mai putea fi respirat. Acesta va acoperi mai multe continente, America, Japonia, Australia și națiunile bogate. Apa va fi contaminată. Supravieţuitorii din țările bogate vor încerca să fugă în țările sărace, dar le va fi la fel de greu”.

„Sunt atât de bucuroasă că nu voi vedea toate aceste lucruri, dar, când se apropie timpul, trebuie să aveţi curaj. Am primit această viziune de la Dumnezeu”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu