Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Extratereştrii şi OZN-urile pot fi explicate de descoperirea bizară a exploratorului francez Cousteau într-un arhipelag de lângă Noua Guinee?


Într-un articol scris în 2015 –

A nu se uita că sfârşitul celui de-al doilea război mondial marchează şi începutul nebuniei farfuriilor zburătoare americane şi o avalanşă de rapoarte despre aterizări ale extratereştrilor. Dintre aceste rapoarte, cel mai celebru caz OZN din istorie este presupusa prăbuşire a unei farfurii zburătoare în apropiere de Roswell, New Mexico, în 1947. Oare nava de la Roswell era o V7 refăcută, care se defectase? Oare oamenii de ştiinţă germani, acum răspândiţi prin lume, continuau să construiască maşinării cu energie vril?

Pe de altă parte, într-una din escapadele sale asiatice, celebrul explorator francez Jacques Yves Cousteau a descoperit într-un arhipelag de lângă Noua Guinee o rasă bizară de oameni. Asemănători cu oamenii în multe privinţe, aceste fiinţe erau practic lipsite de păr şi aveau ochi uriaşi. Se pare că acesta era rezultatul multor ani de evoluţie în care acei oameni au trăit în peşteri. Parcă se asemănau cu extratereştrii…

Atunci, ce-aţi zice de următorul scenariu? Nu era deloc greu să iei câteva din aceste fiinţe, să le aşezi într-o farfurie zburătoare nazistă şi să lansezi o uriaşă campanie de zvonuri că au venit extratereştrii.

Aventura lui Cousteau nu reprezintă unica posibilitate care ar putea explica scenariul de mai sus. Harry Stevens de la Proiectul de Cercetare a Germanilor afirmă că tehnologia genetică de producere a unor extratereştri similari micilor cenuşii există încă de pe vremea naziştilor. Acest lucru pare imposibil, dar la fel se credea şi despre clonare, care între timp a devenit o realitate.

Incidentul de la Roswell a ţinut prima pagină a ziarelor multă vreme, iar informaţiile s-au scurs de pretutindeni. Era un „secret” cunoscut de toată lumea. Totul pare mai degrabă un complot al serviciilor secrete, o fumigenă referitoare la ameninţarea extratereştrilor aruncată de departamentul de apărare pentru a-şi justifica anumite acţiuni sau pentru a ascunde o ameninţare reală, cum ar fi dezvăluirea secretului farfuriilor zburătoare naziste. Pe scurt, posibilităţile sunt infinite…