„Starseeds” sau „Seminţele stelare”: motivul ascuns pentru care unii oameni cred că sunt extratereștri care trăiesc pe Pământ


Există o credință tot mai mare în rândul unor indivizi că ei nu sunt din această lume, ci mai degrabă ființe extraterestre care au ales să se încarneze pe Pământ. Acești indivizi sunt denumiti în mod obișnuit „starseeds”, adică „semințe stelare”. În acest articol, vom explora conceptul de „semințe stelare” și motivele pentru care unii oameni cred că sunt aşa ceva.

„Semințele stelare” sunt indivizi care cred că au trăit vieți anterioare pe alte planete sau galaxii înainte de a veni pe Pământ. Ei simt un sentiment de „dor de casă” pentru vieţile lor anterioare și au adesea un sentiment profund al scopului despre care cred că este legat de originile lor extraterestre. Unele „semințe stelare” cred că au fost trimise pe Pământ cu o misiune de a ajuta omenirea să evolueze și să urce la un nivel superior de conștiință.

Unul dintre principalele motive pentru care unii oameni cred că sunt „semințe stelare” este sentimentul de a nu aparține Pământului. „Starseeds” se simt adesea ca niște străini, incapabili să se conecteze cu societatea umană și cu valorile acesteia. Ei pot lupta cu sentimentele de singurătate și izolare și au un sentiment profund de dor pentru un loc pe care nu îl pot identifica.

Un alt motiv pentru care unii indivizi cred că sunt „semințe stelare” îl reprezintă sentimentul de trezire spirituală sau de amitiri ale vieților anterioare. Ei pot experimenta vise vii sau viziuni asupra altor lumi și galaxii sau au o intuiție puternică că au trăit mai multe vieți. Aceste experiențe pot fi foarte puternice și transformatoare, determinând individul să caute informații despre „starseeds”.

„Semințele stelare” simt o conexiune puternică cu natura și Cosmosul și pot avea o înțelegere înnăscută a interconexiunii tuturor lucrurilor. Ele pot avea, de asemenea, abilități psihice sau intuitive, pe care le atribuie originilor lor extraterestre.

Este important de reţinut faptul că nu există dovezi științifice care să susțină ideea că indivizii pot fi de origine extraterestră.

În concluzie, „semințele stelare” sunt indivizi care cred că sunt ființe extraterestre care locuiesc pe Pământ. Ei pot simți un sens al scopului sau misiunii legate de originile lor și, adesea, se luptă cu sentimente de singurătate și lipsa de conexiune cu societatea umană.


Lasă un comentariu