Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Este vulcanul Popocatepetl din Mexic un imens portal cosmic de tip „Stargate / Poartă stelară”? Urmăriţi videoclipul din acest articol…


Popocatepetl, cunoscut și sub numele de „El Popo”, este un vulcan activ situat în centrul Mexicului, la aproximativ 70 de kilometri sud-est de capitala Mexicului, Mexico City. Este al doilea cel mai înalt vârf din Mexic și are o istorie lungă de erupții care datează din epoca pre-columbiană. Aztecii considerau Popocatepetl ca pe un munte sacru, iar legendele povestesc despre un mare războinic care s-a îndrăgostit de o prințesă și a fost transformat în vulcan ca pedeapsă.

Astăzi, Popocatepetl este monitorizat îndeaproape de oamenii de știință datorită activității sale, cea mai recentă erupție majoră având loc în anul 2000. În ciuda potențialelor sale pericole, vulcanul rămâne un simbol important al culturii mexicane și o destinație populară pentru drumeții și turiști.

Dacă cercetați Internetul și întrebați dacă vulcanii pot fi un portal pentru OZN-uri, veți vedea răspunsuri de genul: „Nu există dovezi științifice sau teorie dominantă care să sugereze că vulcanii sunt porți stelare pentru OZN-uri”. Teoretic este corect, dar, de fapt, ei nu vor să descoperiți ceea ce este de neconceput, adică inimaginabilul.

Adevărul este că există o mulțime de obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) care au fost filmate în jurul acestui vulcan. Oare este o coincidenţă? În timp ce unii experți le neagă existența, există cercetători care spun că aceste obiecte zburătoare caută energia pe care o emit acești „monștri naturali”, cum sunt vulcanii.

Pentru a înțelege de ce se întâmplă acest lucru, trebuie să știți câtă energie este eliberată în timpul acestui fenomen. Când un vulcan de dimensiuni medii erupe, eliberează aproximativ 27 de megatone de energie termică. Această cantitate de energie este imensă și nicio mașinărie de pe Pământ nu poate atinge această cantitate. Prin urmare, este posibil ca aceste obiecte zburătoare să fi găsit această modalitate de a „recolta” energie din vulcani. Unii experți susțin că temperaturile ridicate pe care le produc aceste evenimente sunt impresionante pentru extratereștri. Datorită tehnologiei avansate a navelor lor, ei sunt capabili să absoarbă căldura pe care o emană pentru a-și reîncărca energia. De aceea ii vedem deseori zburând în zonă în timpul acestor evenimente.

Potrivit fizicianului iranian Nassim Haramein, vulcanii ar reprezenta „poarta stelară” prin intermediul căreia ar veni marea majoritate a OZN-urilor extraterestre, din alte sisteme solare sau galaxii. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Vulcanii de pe Pământ sunt folosiţi de OZN-uri ca “porţi stelare”.

Aruncaţi o privire în videoclipul de mai jos și o să vedeţi în mod clar ce se întâmplă. În mod clar, ceva intră și iese din vulcan…


Lasă un comentariu