O, Dumnezeule, ce-a putut fi fotografiat în Mexic! O farfurie zburătoare gigantică, ce stă deasupra caselor dintr-un orăşel…


Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

Imaginea extraordinară pe care o găsiţi în acest articol este o captură dintr-un videoclip YouTube publicat de cercetătorul ufolog mexican Carlos Clemente și arată o farfurie zburătoare uriașă, care stă deasupra caselor unei comunități mici din Tepeaca, statul Puebla (Mexic).

Încă o dată, Mexicul devine scena unui eveniment ufologic extraordinar. În 2017, scriam acest articol – OZN-urile apar după cutremurul devastator din Mexic… Cine ne supraveghează dezastrele şi de ce!? – în care arătam cum, după un cutremur din Mexic, în timpul operaţiunilor de salvare de imediat după cutremur, dintr-o dată un OZN iese din nori, obiectul se oprește și apoi se mișcă din nou. Tot aceleaşi OZN-uri au fost observate în Mexic, în timpul unor erupţii vulcanice, aşa cum arătam într-un articol din februarie 2016: Ce OZN “misterios” trece cu viteză pe lângă un vulcan din Mexic, exact în momentul erupţiei! Vulcanii sunt folosiţi ca “porţi stelare” de către OZN-urile extraterestre?

Acest obiect uriaș,, ce pare că stă deasupra caselor din Tepeaca, a fost fotografiat de un localnic într-o dimineață a unei zile din octombrie 2019. Obiectul misterios a fost imortalizat din interiorul mașinii martorului care, ca în fiecare dimineață, se ducea la servici.

Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

OZN-ul era nemișcat și vizibil de pe strada unde era parcată mașina, în prima lumină a zorilor. Martorul a reușit să facă o singură fotografie cu telefonul său, dar nu știm dacă există videoclipuri de la alți martori care au observat uriașa farfurie zburătoare. Carlos Clemente investighează cazul și așteptăm mărturii suplimentare.

Vedeţi videoclipul YouTube AICI.