În ultima vreme, tot mai mulţi oameni au vise ciudate despre o „apocalipsă nucleară”. Să ne îngrijorăm?


Un cercetător în domeniul paranormalului din SUA a fost contactat în ultima perioadă de mai multe persoane care i-au povestit 3 vise ciudate ce au între ele un element comun: o explozie nucleară.

Astfel, pe 6 august 2017, Kenny, care locuieşte undeva în California, s-a trezit brusc în toiul nopții într-o stare de teroare. Kenny a visat că se afla în casa unui oraş oraș mic din Texas – Lubbock. Kenny spune că nu auzise niciodată de acest orăşel, n-a fost niciodată acolo, dar aşa îi apăruse în vis. În vis, Kenny a auzit un uruit groaznic care părea să vină de undeva departe. Ducându-se la uşă, spre groaza lui, Kenny văzu în depărtare singurul lucru pe care niciunul dintre noi nu ar vrea vreodată să-l vadă: o ciupercă nucleară imensă, care apăru amenințătoare la orizont.

În vis, lui Kenny începu să-i tremure picioarele şi să-i bată inima. Văzu cum întregul cerul deveni negru și, brusc, un imens val de flacări și fum „mătură” peisajul care se întindea în faţa sa. În câteva secunde, el auzi o altă explozie, din nou în depărtare, dar din direcția opusă. Începu războiul nuclear.

Când se trezi, Kenny mulţumi Domnului că totul fusese doar un vis, însă ceva l-a deranjat: faptul că totul a părut mai mult decât un vis obișnuit, de parcă ar fi văzut o bucăţică din viitorul apropiat.

Pe 9 august 2017, Kimberly J., care locuieşte în Chicago, i-a scris cercetătorului din domeniul paranormalului, despre un vis foarte asemănător cu al lui Kenny: despre o apocalipsă nucleară! Scenariul a fost aproape identic: o explozie gigantică a distrus orașul ei, provocând moartea a milioane de oameni și distrugerea unei suprafeţe întinse de kilometri întregi. Interesant e că în visul ei, Kimberly vorbeşte despre o creatură ciudată cu aripi, care plutea deasupra unui nor nuclear.

Apoi, pe 12 august 2017, cercetătorul primi încă un mesaj pe Facebook de natură similară: de data aceasta e vorba de Jacob, un american rezident în Mulhouse, Franța. În visul lui Jacob, un mesaj de urgență apăru pe ecranul TV, avertizând oamenii că bombele nucleare au fost lansate în lume. Cu siguranţă că pentru Jacob a fost o noapte de coșmar.

Ce au în comun aceste 3 vise? Pericolul unei explozii nucleare în lume…  Şi cine ştie câte vise asemănătoare nu au avut loc în ultima perioadă. Oare oamenii ăştia au parte de vise profetice, care se vor întâmpla într-un viitor apropiat sau mai îndepărtat? E adevărat că tensiunile nucleare dintre Coreea de Nord şi SUA ar fi putut crea în subconştientul oamenilor ideea unui război nuclear iminent, dar totuşi trebuie să ne gândim şi la alt aspect. S-au făcut studii şi s-a aflat astfel că, înaintea unui mare dezastru, cum a fost de exemplu prăbuşirea unui avion, multă lume a avut parte de „vise profetice”, în care acel eveniment a fost visat de mulţi înainte de a avea loc.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock