Chiar există un „oraş negru în nori” în nord-vestul Canadei, locuit de oameni cu păr auriu? Aşa credea un cercetător în 1941…


Într-un articol publicat în „Winnipeg Free Press” în martie 1941, Charles W. Montrose scria că un „oraș negru în nori” figurează în legendele triburilor de indieni americani din nord-vestul Canadei. Nu numai asta, conform lui Montrose, dar și alte persoane au raportat că au văzut acest oraş cu ochii lor. Orașul s-ar afla în vârful unui vârf din Munții Mackenzie, peste văi luxuriante. Aceste văi, ca și orașul, sunt necunoscute geografiei convenționale, deoarece sunt ascunse într-un vast teritoriu neexplorat între paralela 55 și cercul polar.

Orașul negru din nori are culoarea neagră datorită rocii vulcanice din care este construit: bazaltul. Conform lui Montrose, clădirile individuale sunt minuni arhitecturale, ocupate de oameni frumoși cu păr auriu și piele aurie, avansați în știință și din punct de vedere spiritual. Ei au acces facil la o varietate bogată de metale prețioase și semiprețioase. Martori – fără nume – spun că au văzut lumini ciudate, multicolore, care, în anumite perioade ale anului, sau în anumite condiții, fac să arate aceste vârfuri de munți cu o strălucire mare și plină de intensitate, iar deasupra lor se văd dirijabile cu un design ciudat, ce se ridică vertical în aer din adâncul văilor și dispar cu o viteză incredibilă.

Fiind şi consumator entuziast de literatură ocultă, Montrose a legat orașul negru și locuitorii săi de aur de Lemuria. Se spune că Lemuria a fost un continent străvechi pierdut, care a precedat civilizațiile cunoscute, fiind asemănător cu mitologia Atlantidei. Pe de altă parte, orașul negru a fost legat de un alt avanpost lemurian, Muntele Shasta. Unele triburi de amerindieni din California consideră că Muntele Shasta este interzis deoarece adăpostește un oraș nevăzut. Mai târziu, alții au speculat că ar fi muntele ar avea o ușă către Lemuria, o civilizație veche de 15.000 de ani despre care se crede că trăiește în tuneluri subterane, după ce patria lor a fost distrusă. Citiţi mai multe în acest articol: Există o civilizație lemuriană ascunsă sub Muntele Shasta din California? O ipoteză şocantă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock