O nouă carte şocantă scrisă de un reverend american arată faptul că Iisus Hristos ar fi un extraterestru trimis pe Pământ, dar care a plecat spre altă planetă sau dimensiune


Reverendul Barry Downing, care este pastor într-o biserică din New York, a scos o carte extrem de controversată care se numeşte „Revelaţii biblice ale OZN-urilor: puterile extraterestre au cauzat vechile miracole?”

Downing crede în ideea că îngerii erau extratereştrii care l-au luat pe profetul Moise în nava lor spaţială pentru a primi cele 10 porunci ce se află înscrise în Chivotul Legământului. Desigur, această idee nu este o noutate, asemenea idei fiind vehiculate şi de alţi ufologi de-a lungul timpului.

Însă, reverendul Downing este criticat pentru unele idei cu privire la Noul Testament şi pe care unii creştini le-ar considera defăimătoare la adresa acestei religii:
– faptul că Iisus Hristos este un extraterestru trimis pe Pământ, pentru a scăpa lumea de păcate;
– faptul că Iisus a părăsit Pământul într-o navă spaţială către altă planetă sau poate către altă dimensiune.

El mai are şi alte idei, ca de exemplu, faptul că atunci când s-a întunecat pe Pământ (eveniment descris în Biblie), de vină ar fi fost un imens OZN care s-a interpus în faţa Soarelui.

Oricum, se pare că, într-adevăr, Biblia este plină de exemple ale întâlnirilor cu extratereştri şi OZN-uri. De exemplu, în Psalmi 68:17, autorii Vechiului Testament descriu o navă cosmică identificată drept „un car de foc”, pus în mişcare de motoare numite „cai de foc” şi de „vizitii” (piloţi). Ridicarea carului este descrisă ca „un vârtej de vânt”. În Cartea a Patra a Regilor, 2:1 se scrie: „Şi a fost că atunci când Domnul era să-l ridice pe Ilie în vârtej de vânt, ca şi cum ar fi Ia cer, Ilie şi Elisei au plecat din Ghilgal…” după cum în 2 : 11 : „…iată, un car de foc şi cai de foc i-au despărţit unul de altul: în vârtej de vânt, Ilie era luat prin ridicare, ca şi cum ar fi fost la cer…” Sau, în Zaharia 6:1-7, patru piloţi cosmici sunt trimişi în tot atâtea care de foc (nave spaţiale), care apar dintre doi munţi. Totodată, Moise menţionează frecvent prezenţa carelor apărute sub forma unor nori: „Domnul a coborât într-un nor”, „Domnul a apărut într-un nor”, „Domnul mergea în fiecare zi înaintea lor ca un stâlp de fum, spre a le arăta drumul, iar noaptea ca un stâlp de foc”. Profetul Daniel a fost un alt personaj biblic ce descrie folosirea unui car sub formă de nori, ca mijloc de transport cosmic.


Lasă un comentariu