Un imens şi misterios chip uman albastru a fost descoperit într-o nebulă îndepărtată din galaxia noastră! Pareidolie sau simbolul unei civilizaţii extraterestre extrem de avansată?


chip uman nebula 2În timp ce căuta structuri anormale în spațiul cosmic, un renumit ufolog a descoperit o imagine extrem de interesantă a unei fețe umane aflată într-o nebuloasă ce se află la câteva mii de ani lumină faţă de Pământ.

Multe fenomene inexplicabile pot fi urmărite în spațiul cosmic, de la obiecte zburătoare neidentificate la structuri imense de corpuri cerești, găuri negre, stele ciudate etc., dar ultima descoperire a ufologului şi profesorului Scott C. Warring e uluitoare. O faţă în interiorul unei nebuloase spațiale a fost recent găsită, iar ea se aseamănă foarte cu aspectul unei ființe umane!

În cazul acesta nu avem decât două explicaţii posibile:
* fie ea este doar rezultatul unei pareidolii, un fenomen psihologic în care mintea tratează ceva existent ca pe un model familiar;
* fie este un eveniment autentic, cu un sens mai profund şi ascuns, iar fața umană care apare în interiorul nebuloasei nu poate fi o coincidență.

La prima vedere, faţa misterioasă are numeroase caracteristici umane, cum ar fi un nas bine definit, o gură care se distinge, cu buze superioare și inferioare vizibile, o formă de bărbie, o frunte și, la o privire mai atentă, chiar şi ceva păr poate fi distins. Fruntea pare să fie brăzdată de riduri, iar culoarea feţei este una albastră, care ar putea fi un simbol al planetei Pământ. Încă o dată mă întreb: pareidolie sau e ceva mai profund?

Noi, oamenii, utilizăm adesea figurile unor personalități care au contribuit la procesul de dezvoltare umană pe diferite obiecte, structuri sau chiar pe formațiuni naturale (vedeţi sculpturile preşedinţilor americani pe imense stânci din SUA). De asemenea, monedele şi bancnotele noastre au desenate pe ele diverse personalităţi ale timpurilor noastre. La o scară cosmică, ne putem gândi în modul următor: dacă o specie extraterestră extrem de avansată, printr-o tehnologie ultrasofisticată de care noi habar n-avem, a reuşit să deseneze chipul unui om pe o nebulă îndepărtată din galaxia noastră, pentru a celebra o personalitate sau omul în ansamblu? Dacă această specie extraterestră se aseamănă extrem de mult cu noi, oamenii? Dacă noi suntem „copiii” acestor extratereştri?

Iată câteva întrebări care ar trebui să vă pună pe gânduri…

chip uman nebula

 


Lasă un comentariu