Specii extraterestre invadatoare creează pe Terra hibrizi şi androizi (cu oameni şi animale) pentru a îndeplini sarcini pe planetele din galaxia noastră! Oficialii ştiu asta, dar ne-ascund informaţiile – susţine o cercetătoare în domeniu


Linda Moulton Howe este o conspiraţionistă care a studiat domeniul OZN-urilor / extratereştrilor încă din anii ’80. După ce a prezentat un documentar la TV pe această temă în urmă cu peste 30 de ani, ea susţine că a fost contactată de mai mulţi „insideri” din diferite agenţii guvernamentale, care i-au prezentat mai multe informaţii şocante. Concluzia la care a ajuns Linda Howe este următoarea: trei tipuri diferite de specii extraterestre concurează pentru planeta noastră. Extratereştrii îşi au bazele în diferite locații de pe Pământ. Ei au o tehnologie care are abilitatea de a manipula timpul. Se pare că ei sunt cu mult înaintea noastră și că ne monitorizează de peste 270 de milioane de ani!

Linda Moulton Howe spune că interesul major al extratereştrilor este acela al manipulărilor genetice cu oameni şi animale. Cercetătoarea susţine că deţine informaţii de la doi „insideri” care au lucrat pentru grupul secret „Majestic 12”, a cărui existenţă a fost dezvăluită tot de către cercetătorii ufologi (guvernul american a negat în permanenţă).

Majestic 12 (sau MJ-12) este o comisie specială şi secretă la nivelul guvernului american, creată în 1947 de către preşedintele american Harry Truman şi care avea ca scop investigarea activităţii OZN-urilor. MJ-12 era un grup care activa pentru stabilirea modului de abordare a activităţilor extraterestre, în cazurile de contact sau alte activităţi ale OZN-urilor pe teritoriul Statelor Unite. Din MJ-12 ar face parte preşedintele şi vicepreşedintele SUA, directorul CIA, directorul NSA, precum şi alte persoane. Sediul MJ-12 se află la Naval Observatory din Washington, DC.

Revenind la martorii sub acoperire ai Lindei Howe… aceasta susţine că ambii i-au precizat faptul că există două tipuri de extratereştri gri: o specie (Eben) ce are capul sub formă de pară şi ochi negri şi mici, iar altă specie este mai mică de înălţime, având chipul triunghiular şi ochi lunguieţi şi mari. Oficialii îi au ca aliaţi pe Eben, însă nu au încredere în extratereştrii gri mici, pentru că „ne-au minţit”, aşa cum au declarat martorii. Aceştia din urmă se ocupă cu tot felul de experimente genetice, producând o mulţime de combinaţii de extratereştri / oameni / animale.

Linda Howe susţine că a văzut un document al unui preşedinte american în care se spun următoarele: „Entităţi biologice extraterestre au manipulat ADN-ul în primate deja evoluate pentru a crea Homo sapiens”. Totuşi niciun preşedinte sau oficial american nu a dorit să recunoască public faptul că oamenii sunt subiectul manipulărilor genetice din partea extratereştrilor.

Originea extratereştrilor Eben ar fi o planetă deşertică care orbitează sistemul stelar binar format din Zeta Reticuli 1 şi 2, care se află la circa 39 de ani-lumină faţă de Terra.

Hibrizii şi androizii care sunt creaţi pe Terra de către speciile extraterestre invadatoare sunt folosiţi pentru a îndeplini diferite sarcini atât pe Pământ, cât şi pe alte planete din sistemul nostru solar sau chiar din galaxia noastră.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre acest subiect, vă invit să urmăriţi următorul videoclip YouTube AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO