Chiar există sufletul, separat de trupul nostru?


La întrebarea „Există sufletul?”, vă prezint de pe forumul Reddit câteva opinii ale unor utilizatori:

* Nu știu dacă avem suflete, este intuiția noastră sau conștiința? Nu știu răspunsul la asta; totuși, atunci când sora mea a murit, la 8.000 de km depărtare, într-un accident de mașină oribil, am simțit în acel moment că ceva se îndepărtează de corpul meu – o senzație ciudată. La 3 minute distanţă, imediat după ce am simțit acea senzație ciudată, am primit un telefon de la socrul cumnatului meu, care m-a anunţat că sora mea a murit. Până astăzi, nu știu dacă ea a venit să-și ia rămas-bun, dar întotdeauna m-a făcut să mă gândesc dacă avem într-adevăr suflete.

* Ai fost vreodată martor la moarte? Când tatăl meu a murit în fața mea, a doua zi după ce i s-a luat ultima suflare, parcă s-ar fi stins o lumină. A mai rămas o energie. Literalmente, s-a simțit că sufletul lui a fost în sfârșit eliberat din corpul ciuruit de cancer.

* Încercați să citiți „Surviving Death” de Leslie Keane. Este o investigație de către jurnaliști a dovezilor științifice privind supraviețuirea conștiinței după moartea corpului. Mi se pare că dovezile sunt destul de convingătoare. 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock