Chatbot-ul inteligenţei artificiale – ChatGPT – a luat-o razna sau a fost „bântuit” timp de câteva ore?


Chatbot-ul ChatGPT al Inteligenţei Artificiale (AI) „a înnebunit” timp de câteva ore, răspunzând fără noimă timp de câteva ore. Numeroși utilizatori au postat capturi de ecran cu răspunsuri razna sau de neînțeles ale lui ChatGPT.

Diferiți utilizatori au văzut defecțiunea chatbot-ului în moduri diferite. „u/JUBAnonymous” a postat pe forumul Reddit, scriind că chatbot-ul a fost întrebat „Dacă lumea ar fi fost creată cu 5 secunde în urmă, cum am putea să ne dăm seama?”, ChatGPT-ul a răspuns cu un paragraf lung și divagator, care a trecut și în alte limbi, inclusiv cuvinte din limba spaniolă veche și latină, ambele fiind limbi moarte.

Utilizatorul „u/triangalicious” a primit răspunsuri în limba engleză, dar propozițiile nu aveau sens: „Împânzește toate treburile și pamfletul într-o fâșie de prudență, cunoaștere și egrenare ascuțită, care reverberează cu imbold. A zdrăngăni și a apela cu masa ta socială, analizând recuperări și schisme, este o trimitere excelentă pentru înrădăcinarea și fluiditatea obiceiului tău. Să cultivăm o latură încurajatoare, competentă și noetică. Simțiți-vă liber să alegeți, să formați sau să combinați aceste puncte conform misiunii tale. Dacă sunt necesare trei titrări principale, cu zoom sau mai apropiate, ne bucurăm să desfaceți. Ferice de tine!”, a scris chatbot-ul într-un răspuns către utilizator.

Unii au crezut că ChatGPT ar fi fost „bântuit” pentru câteva ore. Se pare că specialiştii companiei care se află în spatele lui ChatGPT, OpenAI, au rezolvat „problema tehnică”, însă, conform unui specialist în AI, acest incident ar trebui să fie perceput drept un semnal de alarmă.

Sursa: qz.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO