Un bărbat a descoperit o monedă ciudată, în care se poate observa chipul unui extraterestru


Un pasionat de monede a postat o fotografie a unei monede care prezintă chipul unui extraterestru. „Inspectam o pungă mare de monede vechi, pentru a căuta piese mai vechi cu un conținut ridicat de argint”, a spus el. „La un moment dat, am fost imediat surprins să văd o monedă ciudată cu bustul unui extraterestru. A ieșit în evidență în contrast cu bustul Washington-ului prezent pe celelalte monede.” Fața extraterestră includea cuvântul „Freedom” („Libertate”) imprimat în partea de sus și anul 1937 imprimat în partea de jos.

Jordan — care folosește userul Reddit u/albanesegummies327 — a distribuit o fotografie a descoperirii sale pe forumul r/coins de pe Reddit, unde a atras atenția deoarece pare să prezinte un extraterestru în designul său. După ce a publicat fotografia monedei pe forum, utilizatorii Reddit au comentat, unul dintre ei scriind: „O! E frumos. Se pare că a fost conceput după nichele hobo”.

Numite după oamenii care au popularizat meșteșugurile, nichele-urile hobo au devenit cunoscute la începutul secolului al XX-lea în SUA, când oamenii fără adăpost modificau monedele clasice, gravându-și propriile modele, prin folosirea de cuțite și a altor unelte. Se crede că 200.000 de nicheluri clasice au fost create între 1913 și 1980, iar astăzi artiștii moderni încă practică acest meșteșug.

Mulți utilizatori Reddit au fost interesați de ceea ce era pe cealaltă parte a monedei. Proprietarul piesei neobișnuite a scris: „Pe spate se arată data apocalipsei, doar cei care dețin moneda o pot vedea”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO