O piramidă-hologramă a apărut în Germania pe cer! Seamănă cu străvechea navă Vimana, descrisă în textele hinduse antice…

770

Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

Dacă există cu adevărat ceva paranormal în lume, atunci ar trebui ca acest lucru să apară în fotografii şi videoclipuri. Iar unul din lucrurile care ar putea avea caracter paranormal îl reprezintă formele ciudate care mai apar pe cer din când în când.

Desigur, explicaţii ştiinţifice, rezonabile s-ar putea da oricând. Ca de exemplu fenomenul psihologic de pareidolie, iluzia vizuală patologică, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca bolnavul să perceapă figuri inedite, fantastice. Dar chiar totul s-ar putea explica prin pareidolie sau alte fenomene optice / atmosferice?

Priviţi, de exemplu, imaginea din acest articol în care se poate observa clar o formă camuflată în cer, sub formă de piramidă. Aceasta a fost fotografiată în Munchen (Germania) şi prezintă un fenomen incredibil, care nu poate fi explicat.

Ar putea fi vorba de o hologramă proiectată din altă dimensiune sau de un obiect sub formă de piramidă? Marginile piramidei sunt clar vizibile – este o navă spaţială Vimana, aşa cum este ea descrisă în textele hinduse şi sanskrite?

blank
Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie