Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Mamă, ce figură înfiorătoare a putut să surprindă Google Maps pe fereastra unui apartament din Coreea de Sud!


O femeie a descoperit şocată pe Google Maps imaginea unei figuri demonice care priveşte pe o fereastră dintr-un apartament de blocuri. Imaginea bizară a fost luată de Google Maps din Seul din Coreea de Sud, de pe o stradă ce pare la prima vedere liniștită.

Jesi Alvarez (femeia care a observat „demonul” de la fereastră) a încărcat fotografia pe Twitter și a scris: „Mă uitam pe Google Maps astăzi mai devreme, și, în timp ce exploram zona, am observat acest lucru. Arată ca o față cu adevărat înfiorătoare. Ce naiba este?  E atât de ciudată. Vedeţi şi voi?”

Şi asta nu-i prima dată când utilizatorii găsesc lucruri absolut înfiorătoare pe Google Maps. De exemplu, fotografia de mai jos a fost luată în Franţa în august 2008. Arată o creatură extraterestră ciudată şi întunecată, care se află la balconul unui apartament. Imaginea a devenit viral pe Internet, fiind dezbătută de adepţii paranormalului. Pare a fi un fel de manechin sau statuie vodoo ciudată; la un moment dat, echipa Google Street View a decis să o blureze, de parcă trebuia să ascundă ceva…

foto extraterestru


Comentariile sunt închise.