Misterul obiectului luminos de Crăciun – rachetă sau portal interdimensional?

  •  
  •  
  •  
  •  

Primesc pe Facebook, de la un cititor, următorul mesaj: Salut Lovendal. Azi dimineaţă, 26.12.2017, la ora 05.25, zona Militari – Bucureşti, am fotografiat cu telefonul un nor luminos, care mai apoi s-a stins uşor… Îţi las pozele pentru un eventual subiect. Seară bună”.

Mesajul e însoţit de mai multe fotografii, în care se observă un fel de „paraşută luminoasă”. Culmea e că un alt cititor îmi trimite un alt mesaj pe Facebook, cu un link către un articol publicat pe Digi24, despre un „nor luminos” care a fost observat în România de Crăciun. Citez din articol:

„Apariţie misterioasă, de Crăciun, deasupra României dar şi în multe alte zone din întreaga lume. O lumină puternică de formă sferică a putut fi zărită, pe cer, preţ de câteva minute. Misterul este cu atât mai puternic cu cât mingea de lumină a dispărut la fel de brusc precum apăruse şi a lăsat în urmă o formă conică, asemenea unei perdele de ceaţă. Oameni din Ilfov, Bihor şi Focşani au povestit pe reţelele sociale ce au văzut şi au postat şi filmuleţe şi fotografii. Specialiştii încearcă acum să îşi dea seama cu ce au de-a face.

Alexandru Mironov, realizator Digipedia: Sunt imagini aproape clasice într-un domeniu care se numeşte ufologie, un fel de ştiintă a OZN-isticii. Poate că ştiinţă este mult spus. Este vorba de fenomene care se întâmplă adesea. Se întâmplă adesea şi pe teritoriul României. S-ar putea ca o explicaţie să vină de la ingineri care să spună: e o treaptă a unei rachete, e vorba de un proiectil de mari dimensiuni militar, cu care s-a făcut un exerciţiu.

Adrian Şonka, specialist la Observator Astronomic: S-a dovedit că este o rachetă lansată de agenția spațială chineză, cu cațiva sateliți artificiali. Lumina misterioasă a fost vizibilă şi din ţări precum Rusia, Austria, Polonia sau Grecia”.

Aşadar, explicaţia ar putea fi: experiment militar secret (sau mai puţin secret) cu o rachetă din Rusia sau China. Sau poate că asta e explicaţia „oficială pe surse” şi ar putea fi vorba de altceva? Ca, de exemplu, deschiderea unui portal către alte dimensiuni?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner