Acest bărbat italian a avut 2 trupuri! Cum a putut supravieţui 52 de ani?


Jean Libbera s-a născut la Roma în 1884, fiind al patrulea copil dintr-o familie de 13. Acest individ nefericit s-a născut cu fratele său geamăn atașat de corp prin zona pieptului și a stomacului. Geamănul parazit, căruia i s-a dat numele Jacques, avea un sistem nervos și circulator pe deplin funcțional și avea un cap vestigial, care (conform razelor X) avea o dimensiune de aproximativ 15 cm, fiind ascuns în corpul lui Jean.

Indiferent de senzațiile pe care le simțea Jean (căldură, frig etc.), şi Jacques le simțea și invers. Geamănul parazit era capabil de mișcare, dar se baza pe alimentarea cu sânge de la Jean pentru a supraviețui. Jean a trăit o viață relativ normală, a fost căsătorit și a avut 4 copii.

Jean a făcut adesea turnee în SUA și Europa cu diverse spectacole secundare, cum ar fi Barnum și Bailey și Circul Dreamland. Jean și Jacques erau îmbrăcați în mod normal în cămăși albe și pantaloni cu frac asortate pentru spectacolele lor. În mod ciudat, unul dintre frații lui Jean s-a născut și el cu un geamăn parazit, dar, din păcate, acest individ nu a supraviețuit

După mulți ani în turnee cu diverse circuri, Jean s-a retras în țara sa de naștere, Italia. Jean a murit la Roma în 1936, la vârsta de 52 de ani. Jean Libbera a fost o persoană remarcabilă care a făcut față unei anomalii severe și a reușit să-și găsească fericirea și să-și trăiască viața din plin.


Lasă un comentariu