O tornadă gigantică ireală a fost observată în munţii din China, în apropiere de Tibet! N-avea ce căuta acolo…


Un videoclip (vedeţi la finalul articolului) care prezintă un fenomen neobișnuit asemănător unei tornade a apărut pe platformele de socializare din China. Cu toate acestea, ceea ce diferențiază acest lucru este contextul: a fost filmat în mijlocul munților înzăpeziți și la o altitudine deosebit de mare, unde iacii se plimbă în voie.

Surprinsă pe 7 mai 2024, undeva în provincia Qinghai, în apropiere de Tibet, în lanțul muntos Kunlun, filmarea prezintă un eveniment meteorologic remarcabil. Având în vedere iernile friguroase și verile răcoroase ale regiunii, lipsite de mase de aer cald și umed tipice pentru formarea tornadelor, împreună cu terenul accidentat, acoperit de zăpadă, apariția unei tornade, în special una de înălțime și circumferință considerabile, este o anomalie.

Având la dispoziție un singur videoclip, scepticismul abundă în ceea ce privește autenticitatea acestuia, determinând întrebări dacă este posibil să fi fost modificat digital sau fabricat folosind tehnologii avansate precum rețelele neuronale sau software de editare video. În plus, tornada descrisă în videoclip pare nemișcată, sfidând comportamentul convențional.

O fi fost, într-adevăr, tornada una imensă și situată la o distanță considerabilă, astfel încât mișcarea este imperceptibilă în cadrul scurtului videoclip? Sau ascunde o natură mai enigmatică?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock