Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un nou-curcubeu incredibil a fost filmat în Brazilia! De unde ştim că nu e vorba de un portal pentru extratereştri?

213

nor-curcubeu-brazilia-copertaPentru o clipă, am crezut că e vorba de un OZN ascuns într-un nor colorat, dar s-ar putea că nu e vorba altceva decât un fenomen natural spectaculos pe cer, peste localitatea Caxias din Brazilia, fenomen cunoscut ca “nor iridescent” sau “nor-curcubeu”. Norul uimitor din Brazilia a fost filmat de Oliver Lima pe 6 decembrie 2016, videoclipul original fiind postat pe Facebook.

Norii curcubeici apar atunci când lumina soarelui difractă picăturile de apă din atmosferă; ei se formează deasupra norilor cumulus şi pot apărea după-amiaza târziu, în zilele extrem de aride sau extrem de umede. Les Cowley, specialist în fenomene atmosferice, ne explică ce-s cu-aceşti nori: “Un nor cumulus împinge straturile de aer mai sus, iar, pe măsură ce acesta este împins, el se extinde și se răcește. Și, uneori, umiditatea din aer condensează în mod brusc în picături mici, pentru a forma un “nor capac”, numit în limbaj de specialitate pileus, sursa spectacolului strălucitor. Picăturile de apă din acest pileus reflectă razele solare, în culori superbe”.

Cel puţin asta e explicaţia oficială… dar, unii ar zice că acesta este un portal creat de extratereştri în atmosfera Pământului. Bun, probabil că explicaţia ştiinţifică e cea adevărată, dar asta nu înseamnă că 100% ştiinţa nu se poate înşela. Şi dacă nu e vorba de nori-curcubeu?

Judecaţi singuri…

nor-curcubeu-brazilia

 

Orgoni Crystal