Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii de ştiinţă au observat explozii misterioase de lumină deasupra Pământului şi nu au găsit încă nicio explicaţie!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPotrivit lui Sputnik News, un satelit rus a detectat în atmosfera Pământului explozii misterioase de lumină. Fenomenul necunoscut a fost capturat de satelitul Mihail Lomonosov, de la Universitatea de Stat din Moscova, însă nu a fost publicată nicio lucrare și nu pare să fie nici vreun comunicat oficial de presă al universității.

Totuşi, Mihail Panasiuk, directorul Institutului de Cercetare în Fizică Nucleară de la Universitatea de Stat din Moscova, a vorbit cu redactorii de la Sputnik News despre această observație ciudată. „Se pare că am întâlnit noi fenomene fizice”, a spus Panasiuk. „De exemplu, în timpul zborului lui Lomonosov la o altitudine de câteva zeci de kilometri, am înregistrat de câteva ori o explozie foarte puternică de lumină. Dar totul era clar sub ea, fără furtuni, fără nori”, a continuat el. El a adăugat că oamenii de ştiinţă încă nu înțeleg natura fizică a acestui fenomen ciudat.

Detaliile despre aceste explozii de lumină sunt extrem de vagi, dar flash-uri slabe de lumină care apar peste furtuni reprezintă un eveniment relativ obişnuit. Ele au, în general, o nuanţă roşie, şi se întind în jos, dând un efect eteric. Bineînțeles, dacă nu au existat furtuni sub lumina recepționată de satelitul Lomonosov, trebuie să fi fost vorba de altceva.

Dar, dacă o fi vorba de cristale de gheață? În 2017, cercetătorii NASA au descoperit că flash-urile de lumină observate în spațiul cosmic au fost cauzate de razele Soarelui care se reflectă în cristalele de gheață. Însă totuşi, aceste flash-uri provin din norii cirrus, aflaţi la 5-8 kilometri deasupra Pământului. Însă, în cazul acesta nu au fost nori sub luminile misterioase, aşa că acestea trebuie să fi fost cauzate de altceva. În plus, este neclar dacă acest fenomen poate fi sau nu capturat pe un telescop UV, ca cel aflat pe satelitul Lomonosov.

Aşadar, despre ce-o fi vorba?

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): iflscience.com

  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal