Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

A profeţit Nostradamus celebrul satelit misterios „Black Knight”, care ar orbita Pământul timp de 13.000 de ani?


Nostradamus, poate cel mai cunoscut profet din istorie, ar fi spus undeva în secolul al XVI-lea următoarele: „Omenirea va descoperi obiecte în spaţiu trimise către noi de către Veghetori”. Despre ce obiect din spaţiu ar putea fi vorba în această profeţie a lui Nostradamus? Să fie cumva vorba de celebrul satelit „Black Knight”?

Satelitul „Black Knight” sau „Cavalerul negru” este unul din subiectele cele mai misterioase din această lume. Există două versiuni care fac referire la începutul poveştii lui “Black Knight”.

Prima versiune ar fi aceea că în anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh. A doua versiune spune că satelitul ar fi fost observat pentru prima oară în 1954, atunci când ziarele “St. Louis Post Dispatch” şi “San Francisco Examiner” au publicat declaraţiile cercetătorului OZN Donald Keyhoe, care susţinea că Forţele Aeriene Americane ar fi raportat prezenţa a doi sateliţi care orbitau Pământul. La momentul respectiv, niciun satelit artificial încă nu fusese încă lansat.

Povestea continuă în februarie 1960, când un raport al Marinei Statelor Unite a raportat prezenţa unui obiect întunecos, care se rostogolea într-o orbită înclinată la 79° față de ecuator, cu o perioadă orbitală de 104,5 minute. Orbita sa era, de asemenea, foarte excentrică, având un apogeu de 1728 km şi un perigeu de numai 216 km. În momentul acea, Marina urmărea un fragment de carcasă rămas de la lansarea satelitului Discoverer VIII, care avea o orbită foarte asemănătoare.

În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani.

Pe de altă parte, revenind la spusele lui Nostradamus, cine sunt „Veghetorii” care au trimis în spaţiu un obiect zburător? Să fie vorba de o specie de extratereştri care ne veghează de mii sau zeci de mii de ani?