Marea piramidă a lui Keops, veche de peste 4 milenii, se găseşte exact în centrul suprafeţei Pământului! Cine a construit-o, trebuia să aibă hărţi sofisticate din sateliţi!


piramida egipt centrul PamantuluiPiramidele egiptene au fost întotdeauna considerate drept cele misterioase construcţii de pe Pământ. Nimeni nu ştie cine le-a construit, de către cine şi la ce scop servesc ele, deşi au fost emise de-a lungul timpului extrem de multe teorii.

Dar, cea mai celebră piramidă egipteană este cea de la Giza. Cunoscută sub numele de Marea Piramidă a lui Keops, aceasta se află pe lista celor șapte minuni ale lumii antice; ea a fost cea mai înaltă construcție din lume zeci de secole, până în secolul al XIX-lea, în 1889, când a fost construit Turnul Eiffel din Paris. Piramida lui Keops avea, la început, 146 metri înălţime, dar azi are doar 138 metri înălțime, ca urmare a eroziunii produse de-a lungul secolelor.

De ce-am făcut toată această descriere a piramidei lui Keops? Pentru că vă invit să lecturaţi o mică teorie fascinantă. V-aţi gândit vreodată unde se află centrul suprafeţei Pământului? Ei bine… chiar în piramida lui Keops! Prin piramidă, de la est la vest, trece axa cea mai lungă de pe Pământ, pe care se găseşte pământ (nu şi ape – mări şi oceane), aici regăsindu-se teritorii din Asia, Africa şi America. Similar, meridianul cel mai lung ce cuprinde doar uscat încorporează Asia, Africa, Europa şi Antarctica, şi, de asemenea, trece prin piramidă. Cum Pământul nostru are suficient pământ pentru a oferi 3 miliarde de posibile locaţii pentru o asemenea construcţie, şansele ca o piramidă ca Keops să fi fost construită tocmai în Giza (Egipt) sunt de 1 la 3 miliarde! Adică, extrem de mici!

Cine mai crede în coincidenţe? Acest lucru arată că o civilizaţie extrem de avansată a ştiut exact configuraţia Pământului şi a ales să construiască „piramida lui Keops” exact în centru. Iar cunoaşterea precisă a suprafaţei Pământului înseamnă crearea unor hărţi din sateliţi! Cine deţinea sateliţi acum peste 4.000 de ani!? Vechii egipteni? Sau aceştia au obţinut informaţiile de la alte civilizaţii anterioare ale Pământului? E posibil ca egiptenii antici să se tragă din atlanţi, care au fost extrem de avansaţi din punct de vedere tehnologic!? Asemenea lucru îl spuneam şi eu într-un articol extrem de recent (Istoricii nu vor să recunoască faptul că vechii egipteni se trag din atlanţi, şi mai precis din Thot, preotul Atlantidei! Piramidele egiptene reprezintă o tehnologie atlantă!)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO