O formă umană bizară, ce părea că stă deasupra unui nor, a apărut în Canada


Pe 9 iulie 2017, un locuitor din Sanford, Canada, lucra la fân, atunci când a observat ceva foarte ciudat care se întâmpla pe cer. Potrivit martorului, norii păreau că se îndreaptă spre un obiect întunecat, care la prima vedere părea a semăna cu o siluetă întunecată umană, în picioare, care stătea deasupra unui nor, înainte ca acesta să se fi transformat într-o formă alungită de culoare închisă.

Martorul a continuat să fie uimit de ceea ce vedea, mai ales că el a mai observat cum bizara formă alungită părea că trăgea cu ceva în aer. Întrucât se întuneca în curând şi el avea multă treabă de făcut, bărbatul nu s-a mai uitat pe cer, ci s-a concentrat din nou la munca sa, aşa că nu mai putem şti ce s-a întâmplat în continuare.

Totuşi, el a fost inspirat, şi a făcut un videoclip şi fotografii întregii ciudăţenii, cu ajutorul telefonului mobil, toate aceste materiale apărând în reţeaua MUFON, organizaţia specializată în studiul OZN-urilor.

Puteţi vedea videoclipul original al evenimentului ciudat, de pe MUFON: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/85962_submitter_file2__20170709214833.mp4.

Mai jos câteva din fotografiile prelucrate ale bizarului incident:

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock