Ceva uriaş, deghizat sub forma unui aisberg, pluteşte în Antarctica… Ce-o fi!?


Un conspiraţionist, folosind Google Earth, a dat peste un aisberg foarte ciudat în Antarctica. Poate că aisbergul lung de 500 de metri s-a format prin ruperea dintr-o bucată mai mare de gheață, dar pare a fi foarte ciudat.

În plus față de clasificarea pe dimensiuni, aisbergurile pot fi clasificate pe baza formei lor. Cele două tipuri de bază de forme de aisberg sunt cele tabulare și non-tabulare. Aisbergurile tabulare au laturile abrupte și o înălţime plată, asemenea unui platou, iar aisbergurile non-tabulare au diferite forme:
1. dom: aisberg cu vârf rotunjit.
2. turn cu vârf ascuţit: un aisberg cu unul sau mai multe vârfuri.
3. pană: un aisberg cu o margine abruptă pe o parte și o pantă pe partea opusă.
4. platformă: un aisberg care s-a erodat pentru a forma o fantă sau un canal.
5. bloc: un aisberg cu laturi verticale abrupte și o platformă plată.

Forma acestui aisberg arată foarte diferit, dacă o comparăm cu toate formele de aisberg tabulare şi non-tabulare, aşa cum se poate vedea în imaginea de mai jos:

Imaginea de mai jos arată locația aisbergului, fotografiată în 1984, 1990 și 2013.

1. Imaginea din 1984 nu prezintă niciun aisberg.
2. Imaginea din 1990 nu prezintă niciun aisberg, dar arată ceva straniu situat sub suprafața apei.
3. Imaginea din 2013 prezintă aisbergul ciudat.

Nu sunt un expert în aisberguri, dar acest obiect este cu adevărat ciudat și arată ca un vas deghizat sub forma unui aisberg. Iată coordonatele de pe Google Earth: 72°43’13.53″S  şi 78°40’21.56″ V.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO