Miracolele de la Fatima ar putea avea legătură cu mesajele telepatice primite de la extratereştrii din steaua Sirius de diverşi ocultişti, dar şi de alte civilizaţii vechi ale lumii


Pe 13 mai 1917, trei copii din satul portughez Fatima au devenit eroii unei întâmplări extraordinare. Era spre miezul zilei. Lucia, de 10 ani, şi cei doi veri ai ei, Franco şi Jacinto, de 9 şi 7 ani, se jucau pe un deal şi, pentru a se adăposti de arşiţă, şi-au făcut o colibă mică din crengi şi frunze. Deodată au văzut toţi trei un fulger. Şi-au adunat repede oile şi au pornit spre sat. Ajunşi lângă un stejar maiestuos, cerul a fost luminat de încă un fulger. Au privit în sus şi au văzut o femeie îmbrăcată în straie albe, mai strălucitoare decât Soarele. Copiii, rămaşi uimiţi de frumuseţea femeii şi liniştea sufletească pe care o degaja nimbul de lumină, nu s-au speriat. “Nu vă fie teamă, nu vă fac rău”, le-a spus femeia.

Lucia, trecându-i emoţia, a întrebat: “De unde veniţi?”. “Sunt din cer”, a fost răspunsul. Femeia i-a îndemnat, înainte să se înalţe spre cer, să vină în fiecare zi de 13, în fiecare lună, în acelaşi loc. Era prima apariţie a Maicii Domnului la Fatima.

Miracolul Soarelui

În timpul minunii evenimentului solar de pe data de 13 octombrie 1917, peste 80.000 de oameni au fost martorii următorului miracol: Soarele a părut că iese din locul lui obişnuit de pe cer şi s-a năpustit peste mulțimile de jos. Discul a radiat lumini colorate și se spune că a emis de căldură înainte de a reveni la loc pe cer.

Zânele de la Fatima

Totuşi, interesant îl reprezintă faptul că zona din jurul Fatimei are o lungă istorie de practici păgâne. Folclorul local conține multe povestiri despre zâne şi întâlniri din alte lumi. Terenul stâncos și zona montană este similară cu zona Benbulbin din vestul Irlandei, care are, de asemenea, mituri despre existenţa unui popor supranatural și misterios numit „gentry”. Aceste ființe se spune că, uneori, pentru a interacționa cu oamenii, oferă sfaturi sau avertismente. Alteori, ele par să se uite la oameni cu dispreț, de multe ori sugerând că aceste fiinţe sunt, într-un fel, superioare și mai evoluate decât oamenii.

Avertismentul ocultiştilor

Poate că unul dintre lucrurile cele mai bizare cu privire la aparițiile de la Fatima îl reprezintă faptul că acestea au fost prezise de mai mulţi ocultişti / medii, cu câteva luni în avans. Potrivit lui Filipe Furtado de Mendonce, în cartea sa „O rază de lumină pe Fatima”, un grup de ocultişti / medii a dat un anunț într-un ziar local, „Diario de Noticias”, în care a spus că pe 13 mai 1917 va fi o ” zi de mare fericire” și una în care „lumina strălucitoare a „Stelei Dimineţii” va ilumina calea„. Acest articol a fost publicat în ziar pe 10 martie 2017, deci cu 2 luni înainte de evenimentul de pe 13 mai.

În Porto, un alt grup de parapsihologi primea transmisii similare; acest al doilea grup a primit un mesaj care spunea că „ceva transcendental” s-ar întâmpla pe data de 13 mai. Din nou, acest anunţ a fost publicat în alte cotidiene portugheze, cum ar fi „O Primeiro de Jeneiro” şi „Jornal de Noticias e Liberdade”. Persoana care a susţinut că a primit aceste mesaje a fost un mediu portughez bine cunoscut, Dl. Antonio.

Mulți alți vizionari și ocultişti au susținut, de asemenea, că au primit comunicări într-un mod similar. Alice Bailey pretindea că a fost destinatara unor mesaje de la o civilizație superioară de pe Sirius. Aleister Crowley și Rudolf Steiner susţineau că au primit mesaje „extraterestre” în anul 1904.

Mesaje de la extratereştri de mii de ani

Întorcându-ne în timp, avem experiența și povestirile oamenilor Dogon, care pretindeau că şi-au primit înțelepciunea de la ființe de pe Sirius; dogonii au un nivel foarte sofisticat de cunoaștere a mecanicii științei și cuantice, de mii de ani, ceva care primii oameni de pe planetă nu ar fi putut cunoaşte. Indienii Hopi vorbeau şi ei de Kachina / „Steaua albastră” (Sirius), de acolo provenind o civilizaţie extraterestră, şi cărora le-ar fi transmis şi lor mesaje.

Există oare vreo legătură între toate acest lucruri, între viziunile şi miracolele de la Fatima, şi toate mesajele primite pe canale psihice de diferiţi parapsihologi sau de alte civilizaţii?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock