Site de secrete, stiinta si metafizica

Atenţie! Cei născuţi în zodia Balanţei şi a Peştilor au mai mari şanse de a face accidente de maşină…

1 11

Astrologia înglobează un ansamblu de cunoștințe, tradiții și credințe, structurate, din punct de vedere geografic, în sisteme care acordă importanță și semnificație raporturilor ce se nasc din pozițiile relative ale corpurilor cerești și a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale, case). Se presupune că aceste raporturi astrale ar cuprinde semnificații utile pentru interpretarea personalității a omului.

În astrologie, zodiacul denotă semnele care împart ecliptica în douăsprezece zone egale, numite zodii. Precum se ştie, zodiacul clasic este compus din 12 zodii.

De ce-am făcut această mică introducere? Pentru că, potrivit unor cercetări recente, indiferent de abilităţile unor persoane de a conduce un vehicul, semnul zodiacal poate influenţa în mod decisiv riscul de a comite un accident. Astfel, un studiu întreprins pe un eşantion de 100.000 de americani, timp de şase ani, a relevat faptul că nativii din Balanţă (adică cei născuţi între 22 septembrie şi 22 octombrie) sunt cei mai predispuşi la accidente, urmaţi de cei din zodia Peştilor (19 februarie-20 martie). La polul opus se situează persoanele născute în Gemeni (22 mai-21 iunie) şi în Leu (23 iulie-22 august), care riscă foarte puţin să devină victimele unor accidente.

N-aş vrea să fiu Peşte sau Balanţă…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie