Luminile misterioase şi roşiatice de pe cerul oraşului Moreni din România! OZN, gaură de vierme sau un experiment militar secret?


moreniZilele trecute, o ştire bizară a fost prezentată la televizor, dar ea a fost foarte puţin dezbătută: noaptea, pe cer, în zona oraşului Moreni (judeţul Dâmboviţa) a apărut o lumină roşiatică, extrem de enigmatică, căreia nu i se poate găsi nicio explicaţie.

Citez de pe stirileprotv.ro:

Un fenomen ciudat a fost surprins duminică, 20 noiembrie 2016, în oraşul Moreni, din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr a filmat cu telefonul mobil cum cerul s-a luminat puternic de mai multe ori, în culoarea roşu-cărămiziu. Martorii spun că nu-şi pot explica întâmplarea bizară. La rândul lor, pompierii din Moreni au anunţat că nu au intervenit la niciun eveniment de aşa o intensitate care să lumineze în noapte.

Ia să vedem care ar putea fi explicaţiile:

1) Fulgere – foarte puţin probabil, ţinând cont că nu s-au semnalat furtuni în zonă, plus că în luna noiembrie furtunile sunt total neobişnuite în România;

2) Un meteorit – atunci, de ce, în alte zone ale lumii nu s-a semnalat aceeaşi lumină misterioasă? Că meteoritul poate fi văzut din mai multe zone ale lumii, nu doar dintr-o localitate din România.

3) Un avion sau elicopter – lumina e prea puternică pentru a cuprinde întregul cer, cum se vede în filmarea video.

4) Un experiment militar secret – e posibil, dar ce-ar putea fi!?

5) O gaură de vierme apărută brusc în atmosfera Pământului – de ce nu!?

6) Un OZN.

moreni-1


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock