Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ce vedeţi în fotografia din acest articol – un bărbat într-un pat de spital? De fapt, nimic nu este real, iar nebunia lumii devine din ce în ce mai mare…


Fotografiile uluitoare ale unui bărbat întins într-un pat de spital au devenit virale pe rețelele de socializare. Aruncați o privire atentă la fotografia din acest articol – ce observaţi? La o privire rapidă, pare a fi doar un om obișnuit întins într-un pat de spital, dar ce se întâmplă cu brațul drept? Pare tăiat, descompus?

Postată pe Twitter de „Regele prăjiturilor” Ben Cullen, imaginea face parte dintr-o serie de fotografii care arată că picioarele și brațul bărbatului, care au fost tăiate în felii, sunt de fapt făcute din tort.

Imaginile au devenit de atunci virale, mii de oameni de pe rețelele de socializare exprimându-şi șocul despre modul în care a fost făcută scena și speculând asupra părților corpului bărbatului care sunt reale și care sunt făcute din tort. S-a dovedit până la urmă că tortul uman a fost creat pentru videoclipul muzical „Feel Away” de Slowthai.

„Toate părțile sale ale corpului au făcute din tort de vanilie și ganache de ciocolată, iar detaliile au fost modelate cu zahăr”, a scris Cullen.

În 2020, tendința prăjiturilor hiperrealiste a luat cu asalt rețelele sociale. Dar Ben Cullen a dus totul la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Chiar și așa, nu putem vedea mulți oameni amatori să mănânce aşa ceva…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): munchable.com

Comentariu propriu: Adevărul e că cine a putut face aşa ceva are probleme mentale grave…


Lasă un comentariu