Suntem într-o perioadă mai nefastă sau există o conexiune misterioasă? Explozii uriaşe au avut loc zilele trecute peste tot în lume – China, Coreea de Nord, Liban, India, Iraq, Emiratele Arabe Unite, UK, SUA…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Anul 2020 e plin de surprize şi tragedii neplăcute… şi probabil nu e nicio coincidenţă. Iar începutul lunii august 2020 a adus în lume o mulţime de explozii uriaşe, aparent fără nicio legătură între ele, dar totuşi, te pot pune pe gânduri că ar exista o conexiune misterioasă.

3 august 2020 – China: explozie la fabrica chimică Lanhua Silicone Co., din oraşul Xiantao, regiunea Hubei (China). Au fost omorâţi cel puţin 6 oameni, 4 fiind răniţi. Sursa: foxnews.com.

3 august 2020 – Coreea de Nord: Mai multe explozii au avut loc în Coreea de Nord, în apropierea frontierei cu China. Cel puţin 15 persoane au murit, iar altele au fost rănite în exploziile din oraşul nord-coreean Hyesan. Nu există informaţii oficiale despre aceste incidente, care ar fi fost provocate de scurgerile de gaze. Sursa: mediafax.ro.

4 august 2020 – Liban/Beirut: În urma unei explozii gigantice (se presupune că ar fi fost cauzate de nitratul de amoniu) ce a avut loc în capitala Libanului, Beirut, şi-au pierdut viaţa 137 de oameni, peste 5.000 fiind rănite. Sursa: bbc.com.

4 august 2020 – India: După-amiaza a fost raportată o explozie puternică la compania Vijayshree Pharma din zona Rambilli SEZ / Visakhapatnam (India). Nu s-au înregistrat victime, iar situația a fost ţinută sub control. Sursa: financialexpress.com.

5 august 2020 – Emiratele Arabe Unite: În această zi, un mare incendiu a izbucnit la ora 18:30, într-o piață din emiratul Ajman, la 50 km distanță de Dubai, în Emiratele Arabe Unite, la mai puțin de o zi de la explozia de la Beirut. Cauza incendiului se află sub anchetă. Sursa: twitter.com / Big Will.

5 august 2020 – China: O conductă de gaze naturale a explodat și mai multe drumuri s-au prăbușit după ce ploile abundente au inundat părți din Yulin, un oraș din provincia Shaanxi din China. Nu au fost raportate victime în legătură cu explozia din 5 august 2020, dar autoritățile locale au evacuat aproape 600 de persoane din zonă. Sursa: nonperele.com.

Evenimente asemănătoare s-au mai semnalat zilele trecute în SUA, Marea Britanie (UK) şi Iraq. Aşadar, ce se întâmplă cu aceste explozii de la începutul lunii august 2020? Suntem într-o perioadă mai nefastă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO