Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O piatră misterioasă rotundă, cu hieroglife necunoscute, căzu din spaţiul cosmic în Canada. Ce mesaj conţinea şi unde se află ascuns acum?


În 1908, în vecinătatea Văii Cowichan, de pe insula Vancouver (Columbia Britanică, Canada), Willie McKinnon, fiul de 14 ani a lui Angus McKinnon, lucra în grădina tatălui său, când, în jurul orei 11, un meteorit minuscul, cu un diametru de doar 25 cm, a fost aruncat din spațiul cosmic și a ajuns pe pământ la aproximativ 3 metri de locul unde stătea. Din fericire, el nu a fost rănit de meteorit.

Willie îl chemă imediat pe tatăl lui să vadă ce s-a întâmplat și, după ce domnul McKinnon a venit la fața locului, a fost șocat să descopere că meteoritul era aproape la fel de rotund ca o marmură și că suprafața sa fierbinte conţinea nişte înscrisuri care se semănau cu hieroglifele.

Această poveste uimitoare a fost publicată într-un articol de ziar, pe prima pagină, pe 5 septembrie 1908, articol intitulat „Un mesaj de pe Marte”.

După acest incident ciudat, domnul McKinnon a petrecut cea mai mare parte a vieții sale încercând să descifreze inscripţiile ciudate de pe piatra misterioasă. Cu toate acestea, piatra ciudată din spațiul cosmic pare să nu fi fost niciodată examinată de specialişti dintr-un motiv necunoscut. Astăzi, locația actuală a pietrei misterioase este încă necunoscută, dar se crede că ea este ascunsă publicului larg.

Piatra extraordinară din spațiul cosmic, gravată cu hieroglife enigmatice, rămâne un mister inexplicabil…