O femeie misterioasă bătu la uşa unui fermier american: „Vin atât de departe…” Era din alte lumi?


Imagine: freepik.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Unul din cazurile cele mai misterioase cazuri de întâlniri cu fiinţe umane misterioase este cel care a avut loc la începutul anului 1967 în apropiere de Melville (statul New York – SUA), și al cărui martor a fost un fermier, a cărei fermă era situată departe de oraş.

Cu doar câteva zile înainte de a primi o neplăcută vizită acasă, bărbatul a văzut o farfurie zburătoare ce se mişca peste unul dintre pământurile sale și care avea un fel de „scară” ce atârna de partea inferioară.

La doar câteva zile după acest incident, bărbatul a auzit un ciocănit la ușă. Având în vedere că locuința lui se afla izolată, a deschis ușa cu prudență. În fața lui stătea o „femeie ţigancă”, care a încercat să intre în casă, dar nu a reușit. Era îmbrăcată într-o rochie gri care îi ajungea până la glezne și în picioare purta sandale.

Pielea ei avea un ten măsliniu, iar ochii ei erau descriși ca fiind „orientali”. Fermierul a adăugat că femeia avea o înălțime de aproximativ 1,6 metri, precum şi păr lung, care era atât de negru încât părea vopsit.

Femeia misterioasă i-a spus bărbatului ușor alarmată: „Am călătorit mult drum. Pot să iau un pahar cu apă? Trebuie să iau o pastilă.” Nedumerit, bărbatul a decis să-i aducă rapid un pahar cu apă și a privit-o cum înghite o pastilă rotundă, de culoare verde. Ea i-a mulțumit, s-a întors și s-a îndepărtat – ceea ce bărbatului i s-a părut foarte ciudat, având în vedere că locuia extrem de izolat, iar mersul până în cel mai apropiat oraș ar fi o sarcină dificilă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock