O femeie misterioasă bătu la uşa unui fermier american: „Vin atât de departe…” Era din alte lumi?


Imagine: freepik.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Unul din cazurile cele mai misterioase cazuri de întâlniri cu fiinţe umane misterioase este cel care a avut loc la începutul anului 1967 în apropiere de Melville (statul New York – SUA), și al cărui martor a fost un fermier, a cărei fermă era situată departe de oraş.

Cu doar câteva zile înainte de a primi o neplăcută vizită acasă, bărbatul a văzut o farfurie zburătoare ce se mişca peste unul dintre pământurile sale și care avea un fel de „scară” ce atârna de partea inferioară.

La doar câteva zile după acest incident, bărbatul a auzit un ciocănit la ușă. Având în vedere că locuința lui se afla izolată, a deschis ușa cu prudență. În fața lui stătea o „femeie ţigancă”, care a încercat să intre în casă, dar nu a reușit. Era îmbrăcată într-o rochie gri care îi ajungea până la glezne și în picioare purta sandale.

Pielea ei avea un ten măsliniu, iar ochii ei erau descriși ca fiind „orientali”. Fermierul a adăugat că femeia avea o înălțime de aproximativ 1,6 metri, precum şi păr lung, care era atât de negru încât părea vopsit.

Femeia misterioasă i-a spus bărbatului ușor alarmată: „Am călătorit mult drum. Pot să iau un pahar cu apă? Trebuie să iau o pastilă.” Nedumerit, bărbatul a decis să-i aducă rapid un pahar cu apă și a privit-o cum înghite o pastilă rotundă, de culoare verde. Ea i-a mulțumit, s-a întors și s-a îndepărtat – ceea ce bărbatului i s-a părut foarte ciudat, având în vedere că locuia extrem de izolat, iar mersul până în cel mai apropiat oraș ar fi o sarcină dificilă.


Lasă un comentariu