Un munte din Argentina are un portal către alte dimensiuni? Pe aici se pare că pot pătrunde fiinţe luminoase misterioase…


Capilla del Monte este situată în provincia Cordobad din Argentina, fiind la doar câțiva pași de munții Sierra Chica, în partea de nord a Văii Punilla. Principala atracție a zonei este Cerro Uritorco, un mic munte la doar 3 km de oraș și Valea Ongamira, ambele zone populare în întreaga Argentina, fiind epicentrul fenomenelor paranormale, a OZN-urilor și a presupuselor baze extraterestre.

Ongamira este o vale situată la 25 km de Capilla del Monte din Argentina și este renumită pentru peșterile sale și vegetația abundentă. Ongamira este un sit de interes pentru pasionaţii de OZN-uri și paranormal, care susțin că există portaluri dimensionale reale, fiind observate de mai multe ori OZN-uri și ființe misterioase de lumină.

Investigatorul în domeniul paranormalului și expertul în OZN-uri Gustavo Fernandez a declarat într-un interviu realizat de jurnalistul mexican Ana Luisa Cid: „Nu e prima dată când obiecte zburătoare neidentificate și ființe extraterestre sunt înregistrate de camerele de luat vederi, chiar dacă ele nu sunt vizibile cu ochiul liber. Acest lucru sugerează că apariția sau dispariția unui asemenea fenomen este atât de rapidă încât ochiul uman nu este capabil să-l înțeleagă, și de aceea aparatul de fotografiat și camera video sunt mult mai sensibile”.

De exemplu, priviţi imaginea de mai jos, care a fost luată cu aparatul foto lângă o peşteră, fără să se perceapă fenomenul la vremea respectivă. Astfel, se pot observa două fiinţe luminoase (ce par a fi un bărbat şi o femeie):

Pe 13 ianuarie 2012, la ora 12:13, două martore au reuşit să surprindă pe camera video o sferă incandescentă, care se mișcă în vegetația din zonă, precum şi o fiinţă misterioasă care se mișcă lent. Fiinţa pare să aibă un costum verde. Priviţi mai jos capturile din film:

Mai jos, puteţi observa fotografia unui OZN surprins în Capilla del Monte:

Oricum, zona este una misterioasă şi n-ar fi exclus ca entităţi din alte dimensiuni să pătrundă pe acolo…

 


Lasă un comentariu