Imagini spectaculoase ale unei posibile nave extraterestre imense care a aterizat la Moscova


Imaginile spectaculoase care sunt prezentate în acest articol au fost difuzate la o televiziune din Rusia, în octombrie 1995, și arată aterizarea unei posibile nave spațiale extraterestre imense, care a avut loc chiar în cartierul Ostankino, situat la periferia Moscovei.

Investigatorul mexican Carlos Clemente este cel care s-a ocupat de analiza unei posibile aeronave extraterestre gigantice, care aterizează la marginea unui drum de la periferia Moscovei. În cele 3 secvențe foto, care ar trebui să facă parte dintr-un film, puteți vedea 2 persoane, probabil ale armatei rusești, care văd îndeaproape aterizarea aeronavei necunoscute.

Se pare că OZN-ul de origine misterioasă a făcut mai multe manevre spectaculoase şi rapide pe cer, pentru a evita atacurile de artilerie antiaeriană ale ruşilor. Din același OZN ar fi coborât niște ființe luminescente, cu intenții „non-ostile“; cu toate acestea, personalul militar rus i-a atacat pe extratereştri, prin câteva rafale de mitraliere. Ca răspuns la focul sovietic, de la nava extraterestră ar fi fost emise impulsuri energetice care ar fi scos din uz armele armatei ruse.

Din analizele efectuate pe secvența de imagini, cercetătorul Carlos Clemente descrie un obiect luminos în formă de disc, cu un diametru de aproximativ 15-20 de metri, care a fost învăluit de un câmp energetic.

Priviţi imaginile şi spuneţi ce credeţi!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock