Într-un videoclip şocant, mai mulţi martori împietriţi privesc cum nave extraterestre trimit raze imense către pământ. Secvenţă dintr-un film SF?


Am o experienţă de peste 10 ani în a scrie articole pe teme de OZN-uri / extratereştri; am văzut o mulţime de fotografii / videoclipuri cu posibile creaturi extraterestre şi obiecte zburătoare neidentificate. Am văzut multe la viaţa mea, dar ca videoclipul de mai jos niciodată… De aceea, eu cred că ar putea fi editat sau totul nu e altceva decât un film mai bine sau mai prost jucat.

Videoclipul, postat pe 11 octombrie 2016, poartă denumirea de „Russian Alien abduction, cam police recorded!”, adică „Răpire extraterestră în Rusia, înregistrată de camera video a Poliţiei!”

În primul rând, filmuleţul e făcut în alb-negru şi ne prezintă o şosea filmată dintr-o maşină aflată în mişcare (nu se poate spune că ar fi o maşină de poliţie). Se aude însă vocea unui bărbat care vorbeşte în limba rusă. Filmul poartă data de 19-06-2010, ora 14:13. Ceea ce frapează însă de la bun început este prezenţa în stânga ecranului a unei nave imense, care trimite o rază de lumină puternică spre pământ.

Apoi, ceea ce pare a fi o maşina poliţiei, opreşte lângă o altă maşină staţionată pe dreapta. Acolo, mai mulţi oameni ieşiţi din maşină privesc înlemniţi, sideraţi cum o altă navă imensă trimite, la fel, raze imense către pământ. Martorii par literalmente împietriţi, hipnotizaţi – nu schiţează niciun gest măcar (de uimire sau spaimă).

Din maşina „poliţiei” coboară ceea ce pare a fi un ofiţer de poliţie şi se îndreaptă spre martorii împietriţi. Deodată, o posibilă „explozie” cuprinde întreg cadrul.

Videoclipul YouTube poate fi vizionat AICI. Mie mi se pare a fi ceva regizat, parcă preluat dintr-un film SF, decât o filmare autentică…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO