Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Povestea terifiantă trăită de un pasager noaptea în maşină: “Îmi lipsește o oră din viața mea și până astăzi nu am nicio idee despre ceea ce s-a întâmplat”!

1893

blankO anomalie extrem de bizară ce pare să aibă legătură cu distorsiunile timpului o putem afla din următoarea poveste. Un martor povestea că se întorcea dintr-o excursie cu niște prieteni și se afla noaptea în maşină într-o zonă montană îndepărtată, pe un drum complet lipsit de trafic la ora aceea. Mama lui îl sunase pe telefonul său mobil și el a informat-o că se afla la circa 25 de minute distanță de destinație. Apoi lucruri extrem de ciudate au început să se desfășoare. Martorul povesteşte:

“Era lună plină și am putut vedea reflexia dintr-un lac din apropierea noastră, observând că drumul era complet gol. Dintr-o dată, totul s-a întunecat complet în mașină, fără să mai avem lumini pe bord sau faruri pe drum. De asemenea, muzica s-a oprit și s-a reluat de la începutul CD-ului pe care îl ascultam.

În acel moment, observasem un vehicul tras pe dreapta de poliție, la aproximativ jumătate de km în fața noastră, pe care nu-l observasem în secunda anterioară. Am presupus că am aţipit pentru o secundă. Totuși, mă gândeam că este destul de ciudat. După aproximativ un minut, șoferul mașinii a oprit muzica și a spus “A mai simţit cineva asta?”

Celălalt pasager de pe bancheta din spate exclamă: “Am crezut că tocmai am adormit!” Ne-am dat seama că ceasul din mașină arăta cu o oră mai târziu şi nu doar cu un minut, cât credeam că trecuse.

Pentru a găsi explicaţii, ne-am gândit că mașina a avut o defecțiune electrică momentană și, din cauza acesteia, ceasul s-a resetat la o oră ciudată, luminile din bord s-au oprit, şi la fel şi farurile maşinii.

Dar, când am ajuns acasă, 25 de minute mai târziu, am observat că au trecut, de fapt, 1 oră şi 25 de minute. Îmi lipsește o oră din viața mea și până astăzi nu am nicio idee despre ceea ce s-a întâmplat”.

Cum putem explica acest interval de timp și unde s-a dus?

Orgoni Crystal