Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A fost actorul David Carradine omorât de o fantomă din dulap?

139

david-carradineCu câteva luni înainte să fi fost găsit mort, spânzurat, într-un dulap al unei camere dintr-un hotel din Bangkok, actorul David Carradine a dat un interviu în care credea că era hăituit de o fantomă…tocmai dintr-un dulap! Stranie coincidenţă cu aceste dulapuri, nu?

Acest interviu ce va fi prezentat în premieră pe data de 3 octombrie 2009 în emisiunea “Poveşti cu fantome ale celebrităţilor” arată credinţa actorului cum că soţul mort (Dana) al soţiei sale (Annie) se folosea de dulapul din dormitorul lor pentru a-l hăitui.

Iată ce declară Carradine în acest interviu: “Eu cred că el se află acolo în dulap şi, ori de câte ori deschid dulapul din camera noastră simt răcoare acolo, chiar foarte răcoare”. Actorul era speriat de una din cravatele lui Dana care rămăseseră în dulap: “Cravata era întoarsă şi avea pe ea ataşată o mică etichetă pe care era scris “Grateful Dead” (în traducere “moarte plăcută”)…şi m-am tot gândit “Ce înseamnă asta”? Era în mod evident o glumă, şi poate că mortul dorea să spună că totul era plăcut, că totul era aranjat aici pe Pământ”.

Actorul David Carradine a murit asfixiat pe 3 iunie 2009, fiind găsit gol-puşcă, cu o sfoară legată de gâtul său. Se pare că totul a fost doar un accident. Oare?

Orgoni Crystal