Un profesor universitar susține că extratereștrii răpesc oameni și trăiesc pe Pământ până la o invazie totală


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Extratereștrii nu numai că răpesc oameni, ci folosesc și controlul minții pentru a se integra în societatea pământească. Această declarație senzațională a fost făcută de profesorul David Jacobs, profesor de istorie la Universitatea Temple, specializat în ufologie. Cercetătorul a scris mai multe cărți pe tema extratereștrilor, în care a descris interviurile unor persoane care susțineau că au fost răpite de extratereștri, relatează dailyrecord.co.uk.

David a susținut că prin răpirea oamenilor de pe planetă și, ulterior, folosindu-se de controlul minții, o specie extraterestră se pregătește să preia Pământul. „Ne-am răspândit în întreaga lume și am cucerit cât am putut. Nu știm dacă alte ființe ar fi sau nu de acord cu această stare de fapt, dar cu siguranță este adevărat din punct de vedere uman. Cea mai bună presupunere – și aceasta este presupunerea mea – este aceea că extratereștrii fac același lucru. Ei fac la fel ca noi”, a spus profesorul.

David Jacobs a continuat spunând că a vorbit cu un număr mare de persoane răpite de extratereştri, care i-au spus cum arătau extratereştrii la bordul OZN-urilor. „Ei mi-au spus că creaturile de la bord erau foarte asemănătoare cu oamenii. Extratereştrii au coborât chiar aici pe Pământ și au încercat să afle cum e să meargă printre noi, oamenii. În acel moment, mi-am dat seama că aceasta este integrarea în societate, înainte de capturare… Ei ne pot controla, dar noi nu îi putem controla. Sunt supra-oameni într-un fel. Fie că vor prelua sau nu controlul, pot controla mintea umană… Nu știu ce se va întâmpla după aceea, mă tem de ce e mai rău. Cred că aceste ființe de la bordul OZN-urilor au mai făcut asta înainte”, a spus profesorul.


Lasă un comentariu